gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Fornøyde juniorer

19. jan. 2012, 21:18 av Kjell Myhre
174.JPG

Det var 10 spente juniorer, 5 fra Jarlsberg og 5 fra våres klubb, som idag stod opp tidlig for å være sammen med Mads Sandbækken til en treningssamling som klubben hadde invitert alle kretsens juniorer til. Dette ble en stor suksess og Mads er jo svært populær, ikke bare pga hans bowlingferdigheter, men også for hans positive væremåte.

Etter treningen og utdelingen av litt bowlingutstyr, ble det innhogg av masse pizza.

Sandefjords blad var også tilstede underveis og de synes tiltaket var supert og når også klubbens juniorer fikk gratis bag, sko og kuler ble de riktig imponerte :)

Kan egentlig ikke få fullrost Mads nok da han tok som nevnt juniorene med storm, men at en spiller av hans kaliber tar seg tid til å gjøre dette er svært viktig for bowlingsporten generelt også med tanke på rekrutteringen.

Takk til Simen Lehmann som var med som hjelpetrener idag.

Et sånt arrangement som idag har vært etterlyst i kretsen i noen år nå, og dette viser at det er mulig å få det til og når det er så få juniorer rundt om er det svært så positivt at en kan samle disse og legge grunnlag for videre samarbeid klubbene mellom uten å være avhengig av krets.