gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Nok en serierunde over

5. feb. 2012, 00:00 av Kjell Myhre

Endelig så klarte vi å ta poeng fra Briskebyen, og det var fortjent! Vi fikk en 4-0 ledelse etter første serien, men gutta klarte dessverre ikke å holde dette seiersgrepet ut kampen. Det var ingen av spilerne på begge lag som akkurat gnistret under de rådende forhold. Men vi gratulerer oss selv som nevnt med å ta poeng fra Briskebyen noensinne, hurra :)

Så ble det oljet om, og profilen ble så mye enklere mot Solør som skikkelig kom til å herje med oss. Bjørn Einar Rudshagen, som forøvrig blir å se i Sandefjord Masters til helgen, spiller 300 i andre serien, og får lagkompisene med seg til hele 1543, som gir et snitt på litt over 257! Når 3 serien er over så har vi fått bank hele 1-11! Ikkje bra!

Etter helgens resultater så er det fortsatt noen få poeng opp til sikker plass, og det er 6 kamper igjen, hvorav kun en av dem er hjemme 29 april mot Solli som idag ligger i tet sammen med Briskebyen.

Vårt 2 lag med Jan Alexander i storform, kaprer 3 poeng i helga. På lørdagen vinner man mot Ringerike og på søndagen gjør man en formiddabel siste serie og det ender uavgjort mot Hallingkast. 5 kamper igjen hvorav 4 hjemme, og det er ingen helt umulig oppgave og fortsatt greie å holde plassen!

Neste serierunde er 25-26 februar, men før det har vi noe å glede oss til, nemlig Sandefjord Masters som starter tirsdag. Denne turneringen har jo vært gjenstand for en diskusjon og kretsen prøvde å stoppe den. Heldigvis lyktes de ikke og vi er klare for å ta imot en rekke av Norges beste spillere. En sånt startfelt har vi aldri fått gleden av å se i Vestfold.

Vi ønsker spillere og andre velkommen til forhåpentligvis noen fine dager i Sandefjord.