gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Sandefjord Masters 2012

12. feb. 2012, 00:00 av Kjell Myhre
189.JPG

Glade premievinnere

Sandefjord Masters 2012 er nå historie....

Forut for turneringsstarten tirsdag den 07. februar hadde vi måttet tåle mye kritikk for vårt valg av et konsept med 4 inviterte direkte til mellomspill. Kretsen var heller ikke nådig og prøvde å stoppe turneringen. Vi fant alikevel gleden ved å arrangere og lagde en baneprofil som viste seg ikke å være så lett....

Det var mye neglebiting blant mange lørdags ettermiddag før det ble til at cut'n gikk på 1195, og det var 2 av våre gutter som klarte dette, han Halvorsen og Jan Alexander. Turbovinnerne hadde også grunn til å juble. Ragnhild Frøshaug og Linn Hege Mølmann hadde begge sjansen til å ta hjem premien for beste dame, men marginene var ikke på deres side og Lisa Iren Riise kunne fortjent ta hjem premien da hun hadde også de 2 høyeste poenggssummene med 1169 og 1168. Vi gratulerer så mye.

Mellomspillet søndag startet nervøst eller rettere sagt elendig for noen, og flere forhåndsfavoritter var i den gruppen.

Dessverre klarte ikke våre nevnte seg videre, og de fikk blant annet følge av Glenn Morten og Gether'n. Får å kunne juble for å komme videre trengte en kun 724, og Robert som hadde vært i extase lørdag måtte nå gikk tapt for en extra Finstad strike, surt for ham...

I matchplayet ble det klart at Svein Roger ikke kom til å ta sin tredje tittel i Sandefjord på rad og tapte 2-0 for Fredrik. Terje Karlsen vant også sin kamp 2-0 over Einar Kulseng.

Kampen mellom Bjørn Einar og Svein Åke ble spennende og gikk over 3 serier. Den første hadde Bjørn Einar taket på hele veien, men en bom i 8 ruta etter en splitt gjorde så at Svein Åke kunne "kontre" og vinne med 3 pinner. Den andre serien vinner Bjørn Einar svært så overbevisende. I den avgjørende serien så leder Ek helt frem t.o.m. 9 ruta, men en miss i 10 og Bjørn Einar fyller så er det han som kan juble.

For et drama det var i 1 serien mellom Mads og Christer som måtte avgjøres ved Roll-off. Aker'n skulle bare ha ned 8 kjegler i sitt siste kast i den ordinære serien, men fikk kun 7 og Mads rappa seieren ved å strike i Roll-off'n noe ikke Christer klarte. Det er tøft å hente seg etter en slik serie, og Christer spiller 164 mot Mads 179.

I semifinalen har Terje Karlsen fått nok og tar til takke med 4 plass, men det var et supert resultat og han var en glad kar.

Fredrik Finstad hadde skaffet seg et godt utgangspunkt foran den andre serien med 244, men en 163 serie satte stopper for hans plass i Mastersfinalen, men en 3 plass er flott.

Kampen skulle dermed stå mellom Bjørn Einar og Mads, men det ble ikke særlig spennende, for Bjørn Einar vinner med over 100 pinner.

Dermed var det Bjørn Einar som kunne stå øverst på seierspallen og gratulasjonene stod i kø.

Det deltok 6 juniorer som kjempet om 3 premier, og Øyvin Kulseng vant foran vår egen Sondre og Line B Almestrand på tredje.

Andreas, fra arrangørRomlingene, hentet hjem gavekortet fra Mads for å bli den beste d/e/f spiller samlet.

Store gratulasjoner til alle premievinnerne og vi takker alle de 60 spillerne som fant veien hit til oss og håper vi sees ved en senere anledning :)

En kjempestor takk til Byggmester Rolf Undseth AS som gjorde det mulig å arrangere Sandefjord Masters med så høyt premienivå.

Takk til Bjørnar for topp service og hadde det ikke vært for Alex hadde det heller ikke blitt noen turnering, så hjertlig takk.

Tusen takk til Anne Karin og Alex sin mor som begge kan lage deilige Masterskaker :)