gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Kveldens Romling: Hans Fredrik Gether

1. mars 2012, 00:00 av Kjell Myhre
188.JPG

Sist gang Gether'n gikk til topps en torsdagskveld i Sandefjord var 03.mars 2011. Så det var vel på tide at han igjen kunne trone øverst på pallen. Myhremannen gjorde et iherdig forsøk å ta'n men måtte nøye seg med 2'dre plassen som var sesongbeste for hans vedkommende. Sven Michael kjempet tappert hele kvelden, og klarte med et nødskrik å ta seg videre etter innledende spill med sine 518, deretter slo han Lene i jevn fight og så Roar. Han endte på 3 plass som var supert.

Lene, eneste dame i feltet, ledet etter innledende og røyk rett ut i kvart'n, men hun fikk en liten trøstepremie for sin 227 serie, akkurat nok til et par hårruller e.l. Stort grattis til alle premievinnerne :)

Etter at forrige serierunde gikk forbi i stillhet, så er vel ikke akkurat stemningen helt på topp i klubben. Om 2 laget definitivt rykker ned eller om det finnes en ørliten sjans å overleve får vi svar på nå i helgen, da møter man først Drammen Tigers 2 lørdag kl. 10 og serielederne, Jarlsberg kl. 13.00. Det er vi som er verter og siden Umbrolagene har spillefri denne runden forventes det at flere kommer opp og viser sin støtte.