gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Klart for skjebnekamper!

13. april 2012, 00:00 av Kjell Myhre

Da er det klart for forhåpentligvis stor dramatikk i "Trønderland" hvor gutta må prestere for å være med i kampen om å overleve i Umbro'n.

Alex, Simen, Jan Alexander, Chris, Sondre og Alex L tar turen opp fredagskveld og skal være klare til kamp først mot Orkla og deretter Trondheim lørdagen før en avslutter mot Munken søndag. Dessverre meldte Erik Iversen forfall!

Hva kan vi så forvente?
Orkla har en hjemmestatistikk på 3-1-3 og snittet på spillerne sine ligger på rundt 195 og gjestene 191 De tok skalpene til Briskebyen og Solør i første serieomgang som var sterkt. Blir nok en jevn batalje dette her!

Hvordan resultat blir her kan ha mye å si på moralen i laget til neste kamp mot Trondheim som har 2-3-2 og snitt på 200 mot 197, de 3 siste hjemmekampene har endt uavgjort så en tøff kamp blir dette.

Om lørdagskvelden kommer til fortone seg svært så hyggelig gjenstår å se, men den hardeste nøtten å knekke venter søndags formiddag, nemlig Munken som har ikke tapt hjemme 3-3-0, og snitt 196 mot 193!

Nøktern sett blir dette en tøff helg, men en har en sjans og heltestatusen til våre gutter vil nå nye høyder dersom de kommer hjem med masse poeng i sekken!

Det har nå vært opphold i Umbro'n på 1 1/2 måned og det kan jo bli enda værre neste sesong når ligaen kuttes med ytterligere ett lag og en setter alltid opp flere kamper i samme serieomgang for å spare klubbene for penger. Det er jo viktig og ha en bra kontinuitet, så man kan spørre seg om veien bowling Norge har valgt er den rette!

Vi ønsker våre gutter lykke til og mye neglebiting forventes både ute og hjemme!

Et annet sted denne helgen hvor det skjer noe spennende er i Stavanger hvor Cross har sjansen til og virkelig blande seg inn i Gullkampen når de tar i mot Briskebyen, Solli og Solør.

Ellers så et stort grattis til hele Norges nybakte Europamester, Øyvin Kulseng, som også knuste all motstand i Romlecup i går!