gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Nedrykk

15. april 2012, 00:00 av Kjell Myhre

Sesongen har ikke vært god for Gokstad sin del, vårt 2. lag har i lengre tid vært klar for nedrykk til 3 divisjon, og det ble bare med håpet for vårt Umbrolag som tapte alle sine kamper i helgen.

Det ble derfor med 3 sesonger i Umbro'n for denne gang, så er det bare å ta sats for neste sesong. Og allerede nå er det klart hvilke lag vi vil møte under forutsetning at de ikke trekker seg da. Det blir tur til Trondheim igjen mot Orkla og Trondheim( tar det for gitt at de rykker ned) og et gjensyn med Molde, ellers så blir det kun lag i kjørbare avstander og vi får selskap av våre gode naboer, nemlig Jarlsberg. Veien opp ser vel ikke helt umulig ut, og vi må forsøke å bevare de spillerne vi har idag og unngå at noen blir "lokket" til andre klubber.

Vi må ta en drøfting av hvilken profil en skal ha, da begge lag klarte kun å vinne 3 hjemmekamper hver!

I siste serierunde skal vi møte Solli og banker vi dem skikkelig så kan gullet ryke til fordel for Briskebyen som da igjen må ta mange banepoeng i kampen mot Drammen som ikke er en umulig oppgave. Solør får bronsen!

Blir ingen med nerveproblemer i Larvik siste serieomgang da seieren mot Orkla gjorde susen og Vestfold har heldigvis derfor ett lag med i det ypperste selskap!

Det er ikke så ofte noen damer spiller 300, men Irene fra Larvik spilte det i ligakampen mot Trondheim søndag og vi gratulerer så mye :)

Til Onsdag kommer Mads Sandbækken og de som trenger noe nytt utstyr har nå sjansen.

Lørdagsmorgen arrangeres årets klubbmesterskap, og regjerende mester er Erik Iversen, som har vært mye opptatt med andre ting i det siste, og han er svært så usikker på om han kommer til å forsøke å forsvare tittelen!

En naturlig favoritt er som alltid, Alexander Halvorsen. Simen, Chris og Alexander Larsen er outsidere.

En fin uke ønskes alle