gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Avsluttet med tap

29. april 2012, 00:00 av Kjell Myhre

Solli kunne slippe jubelen løs for ligagullet etter og ha slått oss 9-3. Det var høyt spill av begge lag men Gokstad ble dessverre noen nummer for små. Bortelagets Tim Davidson glimret til med en 300 serie!

Audun og Thomas var de eneste igjen av laget som sist tok gull for Solli, nemlig 2007/2008 sesongen. Ellers så var Auduns bror, Thorbjørn, tilskuer idag og han var også på Sollis lag nevnte sesong.

Vi gratulerer Solli så mye, og sølvet gikk dermed til Briskebyen som hadde vel håpet på et lite under i Sandefjord, bronsen gikk til Solør, og som forventet fikk vi følge av Trondheim og Orkla ned i 1 div.

Det ble for tøft for oss å klare en fjerde sesong i Umbro'n, og det gjelder nå å se fremover, og høste erfaringer av disse årene.

På bowlingforbundets sider ligger det ute ligakamper først fra sesongen 2002/2003 og det har vært 36 spillere innom 1.laget vårt frem til i dag, og hvor Alex topper med 147 kamper foran Simen med 145 og Kjell med 131, Thomas hadde forøvrig sin 100 A-kamp idag! ( uoffisielle tall)

Vårt 2 lag spilte borte mot Brage og gjorde en hederlig innsats og tapte 5-7 og hvor Roar splite 850 som inkluderte en 289 serie.

Vi hadde klubbmesterskap for juniorene på ondagen og av våre 14 medlemmer deltok 8:
Jenteklassen ble vunnet av Emilie foran Therese og Stine Marie deretter Milena og Signe.
Stian vant foran Carl Christian og Eirik.

Siste torsdagsRomling skal kåres den 03.mai og det er godt med ledige plasser i skrivende stund.

Kretsen har klart ved god hjelp av Jarlsberg å få i stand et KM og det avvikles neste helg for begge klasser, juniorer og seniorer.

Dette blir siste test før NM braker løs helgen deretter og da blir det spennende å følge Simen og Alex i sin kamp for sølv i double for 3 året på rad.

17. mai stiller vi i borgertoget for første gang og vi håper mange stiller opp og roper:
Gokstad gokstad det er laget
Gokstad gokstad det er oss
Gokstad gokstad er i slaget
Gokstad gokstad er klar for å sloss
HURRA HURRA HURRA
(hjernen bak disse velvalgte ord er Alex)

Den 30.mai er det klart for årsmøte, og Kjell har sittet som leder i 10 år og han har henstilt valgkomiteen om å finne en ny leder. Det er hos oss som i de fleste andre klubber at det ikke er lett å finne noen som er villig til å påta seg styreverv!

En fin uke ønskes alle