gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Kveldens Romling: Frode Olaussen

3. mai 2012, 00:00 av Kjell Myhre
234.JPG

Siste Romlecup for sesongen fant sted i kveld, og cut'n gikk på 552 som var Alexander Larsen og han møtte Gether'n i kvart'n som spilte best innledende med 704, og det ble en tøff fight og hvor Larsen kunne sende Gether hjem i dusjen med å banke han 256 mot 234. Men så skulle han møte Frode som igjen hadde slått forrige måneds vinner, Øyvin. Semi'n ble spennende men det var Frode som til slutt kunne ta finaleplass, og han fikk følge av Chris som på sin side hadde slått Thor Morten takket være hcp, samt eneste kvinnelige deltaker, Lene som hadde tatt 2 Jarlsberg skalper på veien!

Finalen ble ikke akkurat velspilt, men Frode bevarte roen og kunne til slutt slippe jubelen løs og sist han kunne juble en torsdagskveld i Sandefjord var 10.november 2010. En super uke har det vært for han med også seriegull, som dessverre har gått stille forbi på forbundets hjemmesider. Så mye energi og penger klubbene legger ned i ligaspillet år etter år burde tilsi rikelig med omtale, FY!

Gether'n hadde høyeste serie innledende med 289 og fikk muligheten til å bli millionær, og om han ble det, tja det ville han ikke dele med et nysgjerrig publikum!!!

Vi gratulerer alle kveldens vinnere og ekstra stort grattis til Frode.

Iløpet av sesongens Romlecuper er det delt ut ca. kr. 20.000,- i premier, og det var kun Øyvin som klarte å vinne mer enn 1 gang, han klarte 3.

KM i helgen er neste stopp for mange og Alex er tittelforsvarer! Vi ønsker alle lykke til.