gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

NM og KM

13. mai 2012, 00:00 av Kjell Myhre

Det ble ingen NM medalje double 3 året på rad for Alex og Simen. De oppnådde denne gang en 17 plass.

Alex spilte så bra at han gikk videre fra innledende spill som ble avsluttet fredag. I mellomspillet lørdags formiddag ble han nr. 27 av de 32 som gikk videre til semifinalen som ble spilt svært så sent lørdagskveld, og mulig var det den lange dagen som spilte inn på hans spill da det ble kun et snitt på 180 og en 30 plass til slutt. Men en god innsats må en si det var selv om Alex kanskje mener det motsatte. Simen ble nr. 91, Jan Helge 143, Sondre 187, Sven Michael 202 og Andreas 217. Det deltok 221 spillere i herreklassen og cut'n for å gå videre til mellomspillet (topp 64) var den høyeste som har vært i noe NM med hele 1215.

Stort grattis til Mads Sandbækken som tok sitt 3 NM gull på de siste 7 åra!

For en uke siden ble KM avsluttet og her fikk vi med oss noen medaljer. Alex forsvarte sin posisjon som kretsens beste spiller og han dro med seg Simen til gull i double. Sølv ble det på juniorparet Stian og Emilie. Stian spilte dessuten så bra at han var i PP finalen og uheldigvis ble han nr 4 av de 4 som gikk dit, og måtte stå ved siden av og se de 3 andre fikk premie! Stian er en gutt for framtiden så at han vil få individuelle medaljer senere er det ingen tvil om.

Når det gjelder borgertoget 17. mai så krysser vi fingrene for oppholdsvær og oppmøte blir kl. 15.30 utenfor Kid/Frisøren på Aagaards plass. Vi håper på bra oppslutning første gang vi deltar.