gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Nytt kretsstyre på plass

21. aug. 2012, 21:50 av Kjell Myhre

Einar og Ludwig har ledet kretsen gjennom en årrekke og i kveld fikk de en velfortjent avløsning. Det har ikke alltid vært like enkelt å imøtekomme krav fra klubber som stiller utfordrende spørsmål og ønsker. Og det er heller ikke å legge skjul på at en mang en gang har ristet på hodet over aktivitetsnivået til kretsen på flere områder. Imidlertid er dette et stort problem i mange av Norges 11 kretser: KM blir ikke alltid arrangert, I en krets er ikke hjemmesiden i bruk i det hele tatt, i andre blir du møtt av fjorårets nyheter eller enda lengre tilbake. Under halvparten er flinke til å informere. Den 23-25 mars i år var det kretssamling og utad skulle det komme mye spennende aktiviteter ute i kretsene. Men ikke en krets har på sine hjemmesider nevnt denne samlingen med et eneste ord og hvordan skal man få i gang rekrutteringsarbeidet og motivere en til å glede seg over bowlingen når mesteparten av kretsene svikter? Oppbygningen av bowlingen her i landet har vel fra dags morgen vært at kretser skal være et viktig fundament i dette, men en må kunne si at det rakner ganske så mye, og Norges bowlingforbund med dets forbundsstyre har en jobb å gjøre. En krets som nå vil stå oppreist og være klar til å møte fremtidens utfordringer er vår egen, VTBK.

Møtet i kveld hadde stort oppmøte og tilstede var også Sven Tore Iversen og Per Iversen. Det nye styret skal ledes av Trond Jensen og det kan nok loves allerede nå at det ikke vil ta lang tid før dette merkes :)

Ellers så er bowlingsesongen kommet godt i gang, sist helg var det Mester'n open i Larvik som gikk av stabelen og vi hadde med 3 deltakere og best av disse var Sven Michael med sin 16 plass. Til helgen er det Grenland som arrangerer sin eneste turnering iløpet av sesongen og vi satser på at det vil delta flere GokstadRomlinger enn de 2 som er påmeldt i skrivende stund.

Ligaspill nærmer seg også og forhåpentligvis vil flere sommerdvalende nå ta frem kula og klargjøre seg til å ofre både det ene og andre for at en igjen kan bli et Umbrolag neste år.

Vårt 2 lag starter først sesongen den 29.09.

I morgen er det oppstart for juniortrening, og her vil Ingi og Trond være trenere gjennom sesongen.

Alle ønskes en flott sesong enten om du har som mål om å alltid være best, kun slå kameraten eller nabo'n eller bare delta for at bowling er sosialt og moro!