gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Kveldens Romling: Chris Sunde

6. sep. 2012, 23:50 av Kjell Myhre
257.JPG

Sesongpremiere var det i kveld for Romlecup og Chris gikk til topps. Han hadde ikke vunnet siden april 2011 så det var på tide å vise frem litt SundePower :)
Det var 16 deltakere i kveld og vi deler ut de samme bra premiene uavhengig av antall deltakere. Best innledende var Jan Helge og han fikk derfor i kvart'n møte Myhreman som var dårligst og her trøbla Unge Hagmansen og røyk ut. Myhreman måtte igjen takke for seg ovenfor Alexander Larsen som dermed var i finalen sammen med Getherman som hadde en fight med Frode og deretter Nils Christian. Gether'n spilte vel noe under pari i finalen og måtte nøye seg med 3 plass bak GokstadRomlingene!

Jan Helge fikk høyeste serie innledende med 246 og fikk kveldens millionsjanse! Stort grattis til alle kveldens premievinnere.

En liten oppsummering av de 2 siste arrangerte turneringene i kretsen:

Grenland Open: Alexander Halvorsen best fra klubben med en 4 plass. Utenfor pengene var Chris med minste mulige margin som ble nr. 6. Det var hele 8 fra klubben som deltok og det var veldig bra. Vant gjorde Jan Egil Hansen fra Larvik

Jarlsberg Open: Vårt aller siste nyeste seniormedlem, Sturla Murud, ble best av våre med en flott 5 plass. I denne klassen deltok 7 Romlinger og nest best ble Chris med sin 22 plass. Landslagsspilleren Glenn Morten Pedersen fra Frogner stakk av med seierssjekken!
I juniorklassen fikk Emilie prøve seg på PP finale og ble sist, men fremtiden har hun foran seg og det er bare å stå på for dette kommer til å bli veldig bra :)

Når vi først er inne på juniorene så er det en glede å meddele at alle turneringer i kretsen, juniormasters rundt om i Norge samt selvfølgelig Norgesmesterskap dekkes 100 % av klubben så vi håper dette kan medføre på sikt at enda flere tør prøve seg på turneringer! Det er ikke så skummelt......

Til helgen starter seriespillet og det blir spennende å se hvor gutta står. Sjefen for laget har tatt seg ferie og spiller naturligvis ikke, så de som skal kjempe for poenga er Alexander Halvorsen, Alexander Larsen, Chris Sunde, Trond Jensen, Erik Iversen og Jan Alexander Hansen. På Lørdag tar vi imot Molde kl. 10.00 og søndagen må en opp tidlig å dra til Glåmdal som stiller vel med et fryktinngytende lag og er storfavoritter til å ta 1 plassen i serien. Kampen om den siste opprykksplassen kan bli ganske jevn mellom Orkla, Molde og forhåpentlig oss :) Sist gang vi møtte Molde var på begynnelsen av 2000 tallet og vi stiller nok som favoritter på hjemmebane.

Vi ønsker laget lykke til og håper det dukker opp noen som ikke er helt rustne i stemmen lørdagsmorgen!

Oppdatert liste i Gokstad 3 series mastersturnering, hvor kval gjøres frem til 11 desember 2012 kl. 23.00. Finalen går 12.desember og hvor alle de 6 finalistene er sikret premie. Her er premiesummene som skal fordeles avhengig av antall solgte "ark"
1. Jan Helge Hagmansen 652
2. Hans Fredrik Gether 634
3. Helge Meyer 606
4. Alexander Halvorsen 606
5. Alexander Larsen 587
6. Simen Lehmann 567