gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Uavgjort og tap i første seriehelg

9. sep. 2012, 23:03 av Kjell Myhre

Lørdagsmorgen tok vi imot Molde i seriestarten og det ble en spennende kamp hvor vi kom på hæla fra start og Molde spilte ganske så bra og misset lite, og det samme gjentok seg i 2 serien, og da stod det 2-5 og det så skikkelig skummelt ut. Men da vartet Alexander Larsen opp med storspill i forhold til de første seriene og Jan Alexander og Alex klarer å dra inn banepoeng etter en tøff fight, og selv om en totalt alle seriene under ett spiller over 100 pinner dårligere enn Molde, ender kampen 6-6 og sesongens første poeng er i boks. Kampen sett under ett bør vi være fornøyd med det. Erik Iversen ble best av våre men det bak 2 spillere fra Molde.

Trond Jensen ble byttet ut med Sturla på søndagstur til Glåmdal og kampen endte som fryktet på forhånd, vi ble banket 2-10, og de 2 banepoengene vant vi med henholdsvis 9 pinner og 1 pinne. De andre ble tapt med svært så klar margin og en tapte kampen med hele 545 pinner totalt. Seierherren fra Sandefjord Masters tidligere i år, Bjørn Einar Rudshagen, som forøvrig har byttet klubb, spilte best av alle med 757 mens best av våre var Alexander Halvorsen med 643.

Glåmdal knuste også Sølvkula senere på dagen og et hjemmesnitt på 221 vil nok skremme mange lag som må ta turen til dem.

Ellers i ligaen vant Orkla uten John Anders Jensen sine 2 hjemmekamper og topper sammen med Glåmdal. Bekkelaget ligger på bånn etter et begredelig spill mot Gjøvik hvor en ikke klarte høyere lagsnitt enn 158!

Neste kamper er mot disse 2 sistnevnte og det borte den 29. september.

Neste helg er det trios og mixdouble mesterskap på Veitvet i Oslo. Og Sondre, Trond og Sturla ønskes lykke til.

Til orientering kommer Mads den 24-25 september og foretar kuleboring samt at han skal trene de som har meldt seg på for å forhåpentligvis bli en enda bedre bowlingspiller :)

En fin uke ønskes