gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Før kampene

28. sep. 2012, 17:44 av Kjell Myhre

Seriestart for vårt lag i 3 divisjon. Sist gang vi deltok i Norges laveste divisjon var sesongen 2004/2005. Om det blir kortvarig er svært så usikkert. De som skal spille for oss lørdagsformiddag mot henholdvis Vepsa og Sørlands-strike er Harald, Roar, Sven og Jan Helge.

Vepsa gjør nå gjeninntreden i ligaen igjen etter at de valgte etter sesongen 2008/2009 å trekke laget i Umbroen ennå de beholdt plassen. Laget må anses å være storfavoritt til å vinne serien, og deretter kvallik for opprykk.

Sørlands-strike skal man normalt slå da dette laget består av flest C spillere og deres høyest rankede spiller er nr 602. Men hjemmeprofilen er ikke av den vanskelige sorten denne gang og kan bli jevnt.

I henhold til regelverket skal 3 divisjon bestå av 6 regioner utifra geografisk beliggenhet. Og dermed 6 lag som rykker opp til 2 divisjon. Man har valgt å kalle regionene for Midt Norge, Nord Norge, Sør-Vestlandet, Østlandet. Laga fra Vest Agder og Aust Agder har man valgt å ta inn i region Østlandet, og pga antall lag totalt på Østlandet har man da 3 regioner! Det snodige er jo da hvis en ser på plasseringen av de enkelte lag kan man teoretisk få hele 3 lag fra Solli som kan rykke opp til 2 divisjon, da deres ulike lag spiller i 3 regioner. Brage spiller i 2 regioner og det samme gjør Ringerike. Om dette var intensjonen vites ikke, men noe rart blir det å kalle dette 6 regioner isåfall!!!

Vårt hardtkjempende 1 lag skal ut på tur og skal møte for oss et ukjent lag, nemlig Bekkelaget som rykket opp fra 2 divisjon og som presterte svært så dårlig i sin bortekamp forrige runde, men hjemmebanen er jo den samme hvor Briskebyen holder til og da kan man forvente et høyt spill, men riktig å kalle Gokstad for favoritter.

Før stoppet i Hamar så tar man en tur innom Gjøvik og det er en del år siden vi møtte dem. Laget tapte kun 1 hjemmekamp forrige sesong og består av flere gode spillere og dette kan bli svært så jevnt.

Laget vårt består av Erik, Alex, Simen, Thomas, Sturla og Chris.

Alle lag ønskes lykke til i jakten på viktige poeng :)