gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Kveldens Romling: Alexander Larsen

11. okt. 2012, 23:40 av Kjell Myhre
007.JPG

ENDELIG så vant Alexander en torsdagscup i Sandefjord, han har vært nære uttallige ganger gjennom flere år så det var derfor svært så fortjent! Cut'n i kveld ble nok en gang Kjell's score, denne gang 551 rett føre Gether'n som derfor ble sendt hjem tidlig. Kulseng jr. var best innledende og samtid høyeste serie og fikk millionsjansen, men det endte med at han fikk akkurat nok til et par pølser...

Nok en gang fikk Alexander følge av Chris til finalen som måtte nøye seg med 2 plass denne gangen, samt Asbjørn Lien var tilbake på seierspallen første gang siden mars 2011 i Sandefjord.

Norwegian Open, som er Norges største turnering, pågår på Veitvet i Oslo og her forsøkte Alexander Halvorsen og Jan Helge Hagmansen seg uten noe særlig hell. Det ser nok ikke ut at flere fra klubben vil prøve seg. Turneringen har veldig bra deltakelse fra inn- og utland, og seierssjekken på kr. 30.000,- havner vel i lomma til en "framandkar". I Oslo skal det også feires at Norges bowlingforbund fylte 50 år den 03. oktober. Det vil imidlertid ikke delta noen fra klubben på jubileumsbanketten lørdagskveld som er for inviterte og betalende gjester.

På Vallø rett utenfor sentrum av Tønsberg, kjempes det om mindre summer og her deltar flere fra klubben samt at vi har med både Emilie og Sebastian i juniorklassen. Da Norgeseliten er jo i Oslo bør dette åpne muligheten for noen lokale til forsyne seg godt av premiebordet!

Foreløpig stilling i kvalliken for 3 series turneringen:
1. Hans Fredrik 718 2. Kjell 708 3. Øyvin 665 4. Einar 656 5. Chris 654 6. Jan Helge 652.
Kvallik gjøres under ligakamper, trivselsserie mandager, tirsdager og onsdager fra kl. 20-23 samt under Romlecup og pågår frem til kl. 23.00 den 11 desember 2012.