gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Juniortreffen og ligaspill fra glede til skuffelse

18. nov. 2012, 18:18 av Kjell Myhre
070.JPG

Gokstad arrangerte idag første treffet for kretsens juniorer. Det var 2 fra Jarlsberg samt 10 fra oss som deltok og div. premier ble utdelt. Formiddagen ble avsluttet med pizza og brus og en kan si det hele var et
populært arrangement og da får vi håpe andre i kretsen kan arrangere neste gang :)

Seieren hjemme mot Sofiemyr lørdagen var første for Gokstad 1 på 1 år 1 mnd og 2 dager. En kom skeivt ut i første serien og lå bak 1-3, men snudde det hele til å vinne 8-4. Jan Helge hadde sin premiere idag på 1. laget og etter litt startnerver så løsna det i de 2 neste. Best av våre denne gang var Erik Iversen, men det var en flott laginnsats og en trodde nå en var på vinnersporet og skulle komme over nedrykksstreken ved å slå Sølvkula i Kongsberg søndag, men den gang ei. Tap 5-7! Hrmf arg arg ###***

En fikk en kjempestart med 4-0 ledelse, men de neste seriene er ikke mye å nevne. Utgangspunktet for sesongen var å kjempe om opprykk, det kan vi nok glemme og nå må vi heller konsentrere oss om å beholde plassen. Siste kamp før nyttår blir hjemme mot Jarlsberg 01. desember og denne må bare vinnes for at de fleste Romlinger skal få julefred :)

Av andre kamper i divisjonen, kan nevnes at Gåmdal som forventa ikke avgir mye poeng og de knuste Molde som ligger på 2 plass. Trondheim, Orkla og nevnte Molde vil nok kjempe en hard kamp om å få den siste billetten til Umbro'n neste sesong.

Vårt 2. lag var på tur til Vennesla og fikk med seg ett poeng hjem på sine 2 kamper der. En tapte den første 3-9 og den andre endte det 6-6 etter en jevn batalje som kunne ha vippet vår vei da det kun var 1 pinne som skilte. De skal avslutte før juleferien setter inn, borte mot Grenland 2.

Til uka starter Larvik Open hvor flere fra klubben deltar, og samtidig er det NM U23 i Trondheim hvor Alexander Larsen og Alexander Halvorsen skal kjempe om edelt metall.

Alle ønskes lykke til og en fin uke satser på vi på at det blir.