Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Klart for lokalt bunnoppgjør!

29. nov. 2012, 19:57 av Kjell Myhre

Lørdag kl. 10.00 har vi en svært så viktig hjemmekamp mot Jarlsberg. En kan vel si at sesongen hittil har vært en skuffelse, og det er kun seier som gjelder nå. Normalt slår vi Jarlsberg med Svein Henriksen og Trond Syvertsen i spissen. Tips 10-2.

Gokstad 2 som spiller i 3 divisjon Østlandet 3 avd. B skal ut på en kort kjøretur søndag og møte Grenland 2 som har inntatt tabelltoppen. Vårt 2 lag har heller ikke akkurat gnistra hittil så forventningene er "så der".

Forrige helg så fikk Alex en super flott 4 plass i NMU23 og fikk nok en pokal til samlingen sin :) Vi gratulerer så mye. Vår andre deltaker, Alexander Larsen ble nr. 19. I double ble det en 4. plass, men her var det ingen pokal til utdeling. Dette var de begges siste NM i denne klassen.

Erik Iversen fikk en fin 5. plass i Larvik Open som også ble avviklet forrige helg. Her deltok det 7 spillere fra klubben og Simen ble nest best av våre med en 18. plass. I juniorklassen var det kun 2 som deltok, men til gjengjeld var de fra oss, og Sebastian vant foran Emilie.

Det har frem til nå vært arrangert 5 helgeturneringer i kretsen hvorav følgende spillere har gått til topps, Jan Egil Hansen fra Larvik 2 ganger, Frode Olaussen fra Solli, Glenn Morten Pedersen fra Frogner og Martin Olsen også fra Frogner. Av våre som har fått premie er det Alexander Halvorsen, Alexander Larsen, Sturla Murud og nevnte Erik Iversen.

Da gjenstår det 1 i år, nemlig Kjølners jubel-x på Vallø 12-16 desember.

Mesteparten av Norges eliten vil fremover være å se på Hamar hvor Briskebyen Open avvikles og hvor finalespillet er søndag 9 desember. Dette er en turnering som inngår i World cup kvalifiseringen og har derfor høyt antall deltakere. Dessverre må en vel si at det er ganske skuffende at man skal plukke ut 2 deltakere til World cup basert på kun 4 turneringer inkl. NM. Norges bowlingforbund bør kunne klare å komponere et annet mer spennende konsept til neste sesong!

For de som skulle være redde for å måtte dra hjem fra Hamar som slakt, kan jo prøve seg på følgende turneringer som arrangeres samtidig: Ringerike Open, Moss Open og Solli Open på Veitvet.

Minner om siste mulighet til å kvale inn til finalen i 3 series turneringen, den utløper tirsdag 11.12 kl. 23.00.
Finalen er 12.12 kl. 20.00. Siste Romlecup i år er dagen etter den igjen, 13 des og her skal det utdeles griser og annet snadder.