gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Kveldens Romling: Einar Kulseng

10. jan. 2013, 23:20 av Kjell Myhre
Vinner romlecup 10.01.13.jpg

Asbjørn og Alexander Halvorsen spilte svært så høyt innledende i kveld med henholdsvis 765 og 759, men ingen av dem endte på pallen. Der havna Robert som var et hyggelig gjensyn etter mange måneders fravær på Romlecup og en 3 plass var vel fortjent etter kveldens innsats. Roar Haugan var i finalen for 2 gang på rad og denne gang endte han en plass høyere opp ved å bli nr. 2. Ingen kunne rokke ved Einar som spilte best da det gjaldt som mest og han kunne igjen innta tronen med sin 256 serie. Vi gratulerer så mye.

Av hva som skjer ellers rundt om, så foregår det denne helgen nok en turnering på Vallø og etter det uheldige "krøllet" sist forventes det høyere spill og så gjenstår det å se om Frode Olaussen igjen kan ta hjem seierssjekken på kr. 6.000,-

I Oslo avsluttes Veitvet Mini Maraton og Sven Michael, som eneste deltaker fra oss, skal spille 12.01.

Drammen Open starter i morgen og finalespillet avsluttes neste helg. Pr. idag er det ingen Gokstad Romlinger som har meldt sin interesse.

Ligaspillet har tatt pause til første helgen i februar, og det er kanskje like greit da man igjen havna på nedrykksplass etter tapet mot Molde. Vi får håpe gutta finner ut av det og stiller godt forberedt mot Bekkelaget og Gjøvik.