gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

NM sølv til Emilie

27. jan. 2013, 14:58 av Kjell Myhre

Hele klubben gratulerer Emilie Mathisen med en strålende sølvmedalje under junior NM i Trondheim som ble avviklet nå i helgen.

Hun startet innledende spill lørdags ettermiddag med å være nr 6 av de 7 som gikk videre til semifinalen tidlig søndags morgen. Her spilte hun seg opp til 5 plass og var klar for pp finale. Differansen var opp til 4 plass 17 pinner, bronse 33, sølv 125 og 229 til gull.

I pp finalen spilte Emilie best av alle og vant 4 av sine 5 kamper og var også den eneste som fikk en 200 serie. Hun passerte dermed 3 av jentene og kunne ta imot en velfortjent sølvmedalje og pokal, 123 pinner bak vinneren Celine Larsen fra Askøy.

Emilie blir 15 år i mai og dette var hennes første NM deltakelse og garantert ikke den siste. Hun er svært lovende for sin alder og det blir spennende å følge med henne i årene fremover.

Vi hadde også 2 andre deltakere med, Sebastian Bergan og Magnus Rotnes. Sebastian var kun 38 pinner fra å gå videre til semifinalen og her ødela hans serie på 119. Men en fin 15 plass ble det. Magnus som har kun bowlet noen få måneder ble nr. 19. Han har også fremtiden foran seg da han ble 15 år tidligere i denne måneden.

Våre 2 ledere, Ingi Bjørn og Lasse sørget for at oppholdet i Trondheim ble topp.