gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Nedrykksstrid

3. feb. 2013, 19:20 av Kjell Myhre

For en optimisme før denne seriehelgen! Men ble det slik som forventa? Nei nei nei det som ikke skulle skje det skjedde mot Bekkelaget idag hvor gutta ble rett og slett banket av et svært så rutinert lag med Ola Bjørtomt i spissen. All ære til dem og turen videre til Kongsberg endte med også poeng så turen hjem til Hamar gikk nok ganske så greit. Resultatet 2-10 trenger ikke nærmere utdypning!!!!

Gutta hadde nå derfor ikke annet valg enn å måtte slå Gjøvik for å unngå bestrafning...... Det slapp de ved at de vant 9-3 etter en rufsete 1 serie og unge Hr. Halvorsen tok ansvar og spilte 727.

Vi hadde denne serierunden 2 spillere som spiller under 500 og vi må nok innse at nedre halvdel av 1 divisjon gir et riktig bilde av hvor gode vi er.

Da gjenstår det 6 kamper hvorav 4 er borte. Hvis vi ser på disse kampene så vil en normalt slå Sølvkula og Jarlsberg, tape mot Glåmdal, og kampene mot Sofiemyr, Orkla og Trondheim kan også gi poeng. Og da får vi håpe at lørdagskvelden 20 april blir svært så hyggelig.

Andre som også ønsker denne kvelden skal bli like hyggelig er Orkla, Gjøvik, Bekkelaget og Sølvkula. Jarlsberg har jo drekki gravøl i lang tid....

Så vi går noen spennende og dramatiske kamper i møte.

Ellers så klarte spillerne på Gokstad 2 og ikke ødelegge Larvik 3 sin kampstatistikk. Kampen mot Arendal ble som forventa tøff og her må en vel si at det var forhold som ingen av våre spillere klarte å finne ut av slik at 1-11 tapet var greit nok. Det vi husker best fra denne hallen var lekkende rør i taket og at det ikke alltid er smart å komme før de ansatte på jobb da vi klarte å komme oss inn hoveddøren som egentlig skulle vært låst siden kvelden før som medførte en skikkelig flott klang i lokalet!!

Fin uke ønskes og husk Romlecup