gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Kveldens Romling: Alexander Halvorsen

7. feb. 2013, 23:47 av Kjell Myhre
003.JPG

I kveld ble cut'n på 572 og det var Kjell sin score. Han skulle da i kvartfinalen møte Erik Iversen som spilte best med 677, og i utgangspunktet skulle det jo være lett match for Iversen, men dengang ei, en jevn fight ble det og Kjell's avslutning i serien ble avgjørende. Han vant videre en spennende match mot Svein Isaksen og var klar for finale, og sist det skjedde var 01.03.12.

Simen var nest best innledende og vant en jevn kamp mot Andreas og deretter over Øyvin som gikk fra å spille 253 serien før til å kun få 158.

Alexander Halvorsen har vært med på de 3 siste Romlecupene og i kveld startet han noe rufsete til han å være og var kun nr. 9. Han slo deretter ut Helge Meyer og så Alexander Larsen.

Det ble dermed en ren Gokstad finale og spennende ble det vel ikke akkurat heller for et lite entusiastisk publikum. Simen kjørte sin egen greie og landa på 131, Kjell var happy for finaleplass og fikk en ok serie på 189, mens Halvorsen kunne igjen surfe inn til seier med 221. Det er bare å gratulere med 2 av 3 til Alex. Får håpe ikke andre blir skremt av å delta neste gang som er den 07. mars.....

Erik Iversen fikk kveldens millionsjanser takket være sin 278 serie, men det var ikke hans kveld.....

Ellers så er det svært lite turneringer i nærområdet resten av måneden. Vi får håpe en klubb i kretsen kan arrangere et nytt juniortreff. Og KM senior og junior satser vi også kommer på plass iløpet av våren.