gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Seier og tap

24. feb. 2013, 17:30 av Kjell Myhre

Kampen mot Sølvkula ble jevnere enn forventet: Etter 2 serier hadde vi 6-2 og regna med dette skulle gå greit, men så heva Sølvkula spillerne seg og hadde det ikke vært for Erik Iversen så hadde det endt uavgjort. Dette var en utrolig viktig seier 7-5. Og senere på dagen fikk en et resultat som bestilt, at Sølvkula tapte også for Jarlsberg.

Men søndag ble en slakta i Oslo, for hva annet kan man si om 1-11 tap. Det ene banepoenget skyldes Alex Halvorsen sin 290 serie, som forøvrig også spilte best av alle.

Kampen om å unngå nedrykk er beinhard mellom Gjøvik, Orkla, Gokstad og Sølvkula. Jarlsberg anses å være fortapt.

I neste serierunde, 17 mars, skal vi og sølvkula møte Trondheim og Orkla og dette kan bli avgjørende kamper og dersom vi skulle reise hjem uten et eneste poeng i kofferten så må det muligens et under til for å klare plassen.... Det underet vil da måtte bli å slå Glåmdal den 7 april!!!

Gokstad 2 vant mot Vennesla 2 og senere på søndagen tapte de mot Vennesla 1 som kunne dra hjem vitende om at kvalikkplassen for opprykk var så godt som sikra. Sven Michael spilte best av våre i begge kampene.

Hva skjer så fremover da? Jo, til uka arrangerer Jarlsberg en ny turnering, og denne har de valgt å kalle for Skjærgårdsspillet. Iflg. baneansvarlig, så skal alt være i orden med oljemaskin etc så det forventes høyt spill.

De som begynner å komme i tidsnød med tanke på å få nok serier til NM bør nok vurdere å ta seg en tur dit :)