gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Klart for drama

5. april 2013, 21:45 av Kjell Myhre

Søvnløse netter, man har grublet og grublet og prøvd å klekke ut noe smart for å kunne slå Glåmdal søndag kl. 10.30. Noen har nok også bedt om et mirakel!
Så det blir spennende å se hvordan dette kommer til å ende. Glåmdal anses å være skyhøye favoritter uansett hvilke spillere de stiller med og GokstadRomlingene må prestere sesongbeste for å henge med.

Glåmdalgutta drar deretter videre til Kongsberg og møter Sølvkula som ligger like utsatt til som oss og
er nok svært nervøse og spente de også!

Men allerede lørdag spilles det viktige kamper først og fremst i Gjøvik hvor de tar imot Jarlsberg og Sofiemyr, og vi får håpe at resultatene går våres vei.

Bekkelaget kan sikre plassen med å ta et poeng i sine kamper mot de samme lag som Gjøvik møter.

Det verste scenarioet er jo at Gjøvik vinner begge sine kamper, Bekkelaget tar poeng og vi taper, da er vi nede i 2 divisjon!

Orkla som har spillefri kan også være sikra kontrakt i helga, hvis ikke så må de ta poeng mot nabo'n Trondheim i siste serierunde 20 april.

3 div. avsluttes denne helgen og Gokstad 2 som spiller i avd. Østlandet 3 avd. b har hjemmekamp lørdag kl 11 og motstander er Grenland 2 som må vinne kampen og isåfall deretter vente i spenning på beskjed om Vepsa kan ha tapt mot Vennesla 2. Belønningen vil da være å få spille kvalifisering for 2 divisjon. Vi har ikke annet enn æren å spille for!

Vi håper det kommer en del mer folk opp i hallen enn vanlig og ser gutta kjempe for poeng samt også se Glåmdalingene som vil være med i kampen om gullet i Umbro'n neste sesong!