gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

I SEIERSRUS

7. april 2013, 17:13 av Kjell Myhre

Denne kampen hadde en sett frem til på både godt og vondt i lang tid, og den endte så utrolig bra!

En kom bakpå i første serien med 1-3 og i den andre ble det 2-2 hvor Thomas fikk en 255 serie og det stod dermed 3-5 og kun noen svært få optimistiske sjeler i hallen trodde at dette kunne gå veien....
Men for en avslutning, og det var stikk i strid med hva en har gjort i tidligere kamper. Det kom striker på rad både her og der og publikum var med, og til slutt stod Joakim Biehl igjen på bane 7 og hadde strike i 9 ruta, og han setter ytterligere 1 og da ble det stille i hallen og med enda en strike ville kampen ende uavgjort, men han får deretter en 7-10 splitt og vips står jubelen i taket. Vi føler at vi klarte det umulige og en kjempetakk til alle spillerne. Denne bragden kan bety fortsatt plass i 1 divisjon, men en vil nok sannsynligvis måtte slå Jarlsberg i siste kampen da Sølvkula klarte uavgjort mot Glåmdal søndags ettermiddag. Gjøvik tok 3 poeng, og får en tøff oppgave med å beholde plassen da de skal ha bortekamp mot Glåmdal . Orkla må i likhet med oss og sølvkula også ta poeng. De skal møte Trondheim mens sølvkula møter Sofiemyr. Så dramaet forsetter men dessverre spilles ikke disse avgjørende kampene på samme tidspunkt! Gokstad spiller lørdag 20 april mens både sølvkula og Orkla spiller søndag, og da får vi håpe at vi kan få en rolig og hyggelig lørdagskveld.

Bjørn Einar Rudshagen som gikk til topps i Sandefjord Masters 2012, imponerte sine fans med glimrende spill nok en gang.

Gokstad 2 vant sin siste kamp for sesongen 10-2 over Grenland 2 og laget endte dermed på 6 plass i sin divisjon!

Til uken kan man spille på Veitvet hvor Sofiemyr arrangerer Iwaki Open med finalespill søndag 14 april.

Vi arrangerer klubbmesterskap lørdagsmorgen med start kl. 09.00 og PP finaler umiddelbart etter innledende spill. Tittelforsvarer er Alexander Halvorsen og han er storfavoritt til å ta hjem tittelen denne gangen også siden hans argeste konkurrent, Erik Iversen, velger heller å slappe av i syden.

En flott uke ønskes alle :)