gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Ingen endring av leder og nestleder

30. mai 2013, 20:05 av Kjell Myhre

Årsmøte ble avholdt igår og det med et oppmøte på 14 av klubbens 35 medlemmer.

Kjell har jo annonsert flere ganger at han skal gå av, men enda et år kan legges til slik at han har nå påbegynt sitt 12 år som leder(men da får det være slutt)
Alex fortsetter som nestleder, videre Anne Karin, Jan Helge og Simen. Og nye inn i styret Erik Iversen og hans samboer Heidi. Det vil si at styret nå har 6 styremedlemmer og 1 varamedlem og oppfyller dermed kjønnsfordelingsbestemmelse og slipper å søke om dispensasjon fra disse.

Thomas Undseth gikk ut av styret og han har sittet i mange mange år tross sin unge alder. En stor takk for hans bidrag.

Det var ikke så mange forslagene denne gangen, men det ble vedtatt at alle som er kvalifisert til NM senior får dekket startavgiften(vi dekket denne også i år) i tillegg vil det også kunne dekkes reise og opphold.

Det blir ingen endringer i medlemskontingenten.

Vi mangler juniortrener for neste sesong, og dette må vi gjøre noe med så vi får håpe at noen melder sin interesse iløpet av sommeren.

Ansvar for 1 laget ble tildelt Simen som dermed fortsetter med denne oppgaven.

Kjell får ansvar for 2 laget etter at Harald har hatt det nå i 2 sesonger.

NM medaljer henger høyt og vår juniorjente, Emilie Mathisen, tok jo sølv og hun ble overrakt klubbens utmerkelse for sesongens beste spiller.

Alex, Simen og Jan Helge fikk utdelt sine pokaler som de hadde gjort seg fortjent til i klubbmesterskapet tidligere i år.

Begge de knallgode kakene til Anne Karin gikk unna i full fart og møtet ble hevet etter flere interessante diskusjoner bl.a ang neste sesong og forbundets profiler som må vel snart begynne å nærme seg en offentliggjøring.

Årsmøte i kretsen ble avholdt i forrige uke og her innehar damene toppvervene i styret, hvor Irene Kragh Eckell overtok som leder etter Trond Jensen, Lene Lillelien forsetter som nestleder og Anne Karin ble valgt inn i tillegg til Simen og Lasse Mathisen. Odd Larønningen fortsetter som varamedlem.

Vi får håpe hjemmesidene til kretsen denne sesongen blir brukt mer enn tidligere. Mange spør seg hva er vitsen med en krets og her har man en gylden anledning til å fremheve VTBK og vise at "det skjer noe". Vi ønsker det nye styret lykke til.

Gokstad bk takker alle store og små for årets sesong og en fantastisk sommer ønskes :)