gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 2

3. sep. 2013, 23:24 av Kjell Myhre

*Klubben hadde kun en representant i helgens turneringer, og det var Alexander Larsen og han ble nr. 20 i Grenland Open.

*Gokstad Grand prix starter til torsdag og litt nærmere om konseptet for de som ikke har fått dette med seg:
Det deles ut premier i de forskjellige racene etter høyeste pinnefall etter hcp a og b, samt antall strike. Race 4 er kvalifisering for race 5 etter hcp a og hvor de 6 beste kjemper om 3 premier i race 5. Alle får spille 4 serier, og 6 spiller 5. Prisen er kr. 300,- og klubben har valgt å lage en turnering som har en bedre sosial ramme samt også å stimulere spillere i egne rekker. Økonomisk overskudd for klubben vil en slik type turnering ikke gi.

*Nye spillere vil nok ikke forstå så mye av rankingsystemet da disse får automatisk 1250 poeng, og det betyr spilleklasse D. Det vil da si at spillere som har spilt i flere år kan faktisk ha spilleklasse E. En skulle vel normalt tro at en som aldri har deltatt i en eneste turnering skulle få mer hcp enn evt. nevnte spiller. Man kan også se at det samme kan inntreffe når juniorspillere og førstegangsseniorer som aldri har spilt mot seniorer får lavere hcp når disse møtes. Spilleklassen vil ikke endre seg før 31.12.13.

*Gokstad, i likhet med flere andre lag i Umbro'n og 1 divisjon trues med bøter etter at fristen for å opplyse motstanderlagene om profilen som skal benyttes i ens hjemmekamper utløp i går, mandag.

Bakgrunn er vedtak gjort på tinget i våres, og en må finne dette frem for å forstå dette idet regelverket er ikke oppdatert siden januar 2013! Her skal klubbene straffes med bøter pålydende kr. 500,- når fristen ikke overholdes.

Her må forbundet komme til fornuft og ta hensyn at dette er noe helt nytt og svært enkelt å misforstå/overse. Forbundet burde ha orientert om dette på sine nyhetssider. Og det er ikke nevnt nøyaktig frist i hverken innlegg av 01.07.13 og presidentens innlegg av 11.07.13. En evt. bot kan ikke begrunnes i at klubbene har hatt sine delegater på tinget som skulle ha gjort dette kjent til de som er kontaktpersoner for de ulike lagene. Så en bør derfor ignorere de som roper høyest om bestrafning!

*Turneringer i helgen i kort avstand: Vallø Open og Tigers Open i Drammen.

*Mads Sandbækken kommer onsdag 11. september, så da har man en fin mulighet til å forbedre sine prestasjoner i nær fremtid ved å kjøpe noen nye fancye kuler :)