gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 3

12. sep. 2013, 22:59 av Kjell Myhre
053.JPG

*Julekvelden kom tidlig for våre juniorer i år, og her sees en glad gjeng med nye kuler fra Mads.

*Serien braker løs til helgen for våre gutter i 1 divisjon. Og denne sesongen blir vel sikkert ikke noe mindre tøff enn forrige. Den store favoritten er jo selvfølgelig Frogner med sitt stjernemannskap. Trondheim BK har fått flere forsterkninger denne sesongen, og den ikke helt ukjente Tore Torgersen har gått over dit og laget er en klar nr. 2 i divisjonen. Opprykk til Umbro'n er nok derfor forbeholdt disse to lagene. Søvkula og Gjøvik rykket i utgangspunktet ned til 2 divisjon, men pga at lag trakk seg er begge igjen å finne i 1 divisjon, og det er nok sannsynlig at disse lagene igjen vil kjempe i bunnen. Arctic strike har gått opp og ned mellom Umbro'n og 1 divisjon de siste sesonger og denne gang blir det nok en plass midt på treet. En viss spenning er det knyttet til Brage som er nyopprykket sammen med Munken 2. Sofiemyr vil nok være med å kjempe om bronsen. Men hva med Gokstad da? Ingen forsterkninger har vi fått, Chris Sunde har inntil videre ikke valgt å spille og dette er et stort minus. Troppen er derfor svært begrenset, men vi får håpe at vi kan gi Bekkelaget en kamp om å unngå den siste nedrykksplassen. Det har vært noen innkjøringsproblemer ang å få de ulike lagene til å opplyse om sine profiler til riktig tid, men vi får satse på at fra neste runde er dette på plass.

Vår første kamp er lørdag borte mot Brage, og de er som nevnt en nyopprykket lag. Klubben ble stiftet i 1992 og er derfor eldre enn oss. I henhold til rankinglista er Glenn Tore Andersen deres beste spiller foran Didrik Vatne som også har vært medlem i Gokstad. Klubben har en joker i form av ringreven Kjell Erik Karlsen. Brage er å anse som store favoritter i denne kampen, men første seriekampen er ikke alltid så lett å forutse.

Søndag tar vi imot Sofiemyr som i juni feiret sitt 30 års jubileum. Deres beste spillere er Øyvind Andersen og Fredrik Finstad som ikke er helt ukjent for oss da han ble nr. 3 i Sandefjord masters 2012. Sofiemyr tok en bronse forrige sesong, da slo vi dem 8-4 hjemme og ble knust 1-11 borte. Dette er et lag vi skal være på høyde med, i hverfall hjemme og det forventes en jevn fight og får håpe noen Sandefjordinger finner veien opp til hallen kl. 11.00.

*Litt om forrige ukens turneringer: Det var premiere på Gokstad Grand Prix og som forventet var dette ikke et konsept som falt alle i smak og derav lav deltakelse, men de som var med hadde det kjekt og vi tråkker til med en ny runde 10.oktober. Den skulle egentlig ha blitt arrangert 03.10. men høstferie er det i fylket og da valgte en å flytte den. Mange premier deles ut hver kveld og Jan Helge vant hovedpremien og er dermed tittelforsvarer.

Hiep deltok i sin første helgeturnering og gjorde en svært så hederlig innsats i Vallø Open hvor han ble nr. 25 av 47 deltakere.

*Tirsdag den 17. september kl. 18.00 i hallen spilles treningskamp mellom gokstads juniorer og Grenlands sine. Laget består av Henrik, Alex, Magnus, Eirik og Mohammad. Reserve er Jon.