gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 4

15. sep. 2013, 18:59 av Kjell Myhre

*Litt om kampene:
Brage - Gokstad: Flere av våre spillere gjestet for første gang Metro Drammen som er vel mulig Norges nyeste bowlinghall og hvor Brage bk holder til. Hallen var svært så fin og ekstremt godt lys, men får minus for lite publikumsvennlig når ligakampene går på de innerste banene der det ikke finnen noen plass til publikum. Gokstadlaget bestod av Erik, Alex, Jan Helge, Simen, Alex L, Thomas og Kjell. Brage hadde ikke med Didrik Vatne eller Kjell Erik Karlsen, så i utgangspunktet kunne en tru på poeng. Men første kamp i sesongen er ikke alltid så lett og en finner fort ut hvem som har benyttet sommeren til holde seg i form.

Oljeprofilen Brage hadde lagt var 45 fot og dette ga noen utfordringer for enkelte og det endte med at i 1 serien fikk vi et lagsnitt på 171, men Halvorsen han er jo alltid god og fikk 227. Kun 2 serier over 200 og den andre kom fra en Bragespiller. Deres snitt var på 187 og ikke så bra at vi hadde 3 spillere under 160 og da blir de tøft, 3-1 til Brage

Serie 2 skilte kun 14 pinner på totalen i favør av hjemmelaget. De hadde nå 4 spillere som passerte 200, mens vi hadde 3. Alex imponerte igjen med 254 men det holdt ikke til å vinne oppgjøret mot Kurt og Thomas. 2-2, men nå luktet en poeng før siste serie...

Men Brage ville det annerledes og 5 av deres 6 spillere vartet opp med godt spilll, mens vi hadde 3 og Thomas og Kjell spilte denne serien langt under pari. Brages snitt ble 213 mens vi hadde 202. Igjen 3-1.

Kampen sett under ett så kan man si at vi kunne ha tatt poeng med bedre spill i spesielt 1 serien, men når en ser tilbake på kamptendensen så avsluttet Brage med stil og dermed tar de en fortjent seier 8-4.

+ gis til Alex samt til at laget økte for hver serie.
- gis til Kjell og Erik, de andre får godkjent.

Gokstad-Sofiemyr: Oljeprofil 40 fot. Vi hadde samme lag som lørdag. I forrige sesong måtte vi til runde 5 for å finne vår første hjemmeseier og den kom nettopp mot Sofiemyr. Så vi var på forhånd veldig innstilte på at dette var en kamp som kunne vinnes, og når de da heller ikke hadde med Fredrik så ble en jo ikke akkurat mindre optimistisk.

Serie 1 startet egentlig sånn typisk for Gokstad og en presterer ganske dårlig til å spille i sin egen "lekestue". Det er noe lagscoren 1060 tilsier. Og når gjestene klarer 7 pinner mer er det jo innmari surt å ryke 1-3.

I den 2 serien hever vi oss, men særlig Alexander Larsen med sine 246. Når bortelaget spiller på samme nivå som de gjorde i 1 serien, så vinner vi greit 3-1 og det står da 4-4 og spenningen er til å ta og føle på....
Da har man spilt 24 serier og hvorav totalt 3 er over 200. Det sier noe om en at oljeprofilen ikke er av det letteste å mestre.

Før 3 serien starter så må Jan Helge gi seg pga vondt kne og Kjell må om han vil eller ikke inn å spille. Dette får en stor betydning for utfallet av kampen da han spiller 244 til ellevill jubel fra publikum, med Frode Olaussen i spissen :) Men den aller viktigste avgjørelsen faller i Simen's 10 rute hvor han får en vanskelig splitt og er nødt til å spare og utrolig nok det klarer han og Alexander Larsen og han vinner med 4 pinner. Hurra da var bowling gøy igjen og når vi spiller et lagsnitt på 204 vinner vi 3-1, og kampen ender 7-5.

+ gis til Simen kun for å mestre det avgjørende kastet samt til Kjell da det ikke er så lett å hoppe inn først i 3 serien og prestere høy score. Ellers så økte laget denne gangen også for hver serie

En stor takk til et godt oppmøtt publikum.

Vi får være fornøyde med helgen, men vi har mer og gå på og satser på å heve oss noen hakk til neste runde som er om 14 dager hvor da også vårt lag i 3 divisjon starter sin sesong.

Av andre resultater i 1 divisjon kan nevnes at Sølvkula fikk en svært dårlig start og tapte sine 2 kamper og fikk bank 2-22 og de hadde et lagsnitt på lave 161. Nå skal det nevnes at en møtte Frogner og det blir nok sånn at nesten alle lag vil gå av banen med svært få banepoeng i oppgjørene mot dem. Arctic strike fra Tromsø vant som ventet sine 2 hjemmekamper ganske så lett og har inntatt tabelltoppen.

*Neste helg arrangeres det ingen turneringer i nærområdet, og vi har heller ingen deltakere med i trios- og mix-double mesterskapene på Veitveit.