gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 5

27. sep. 2013, 00:40 av Kjell Myhre

*Klart for runde 2 i 1 divisjon og litt om kampene:
Bekkelaget - Gokstad: Søndag er vi på på farta og etter et kort stopp innom tante Bjørg på Ottestad for tebrød og kaffe så venter Bekkelaget klare til fight i Hamars storstue hvor også det eminente Umbrolaget, Briskebyen holder til. Bekkelaget er en klubb som raskt nærmer seg 30 år og jubileum vil finne sted i januar 2015. Deres beste spiller er Pål Sigurd Romskaug som er pr dags dato ranket som nr. 81. Av andre profiler har de han Ola som som snart fyller 72, og Hr. Rugsveen som er mest kjent for sine sterke meninger, men som også glimter til innimellom på bowlingbanen! Forrige sesong ble vi slått tilsammen utrolige 5-19 i oppgjørene, så Bekkelaget må finne seg i å være store favoritter. Noen endringer på vårt lag da Erik Iversen slapper av i syden, og Chris har derfor måttet finne frem kula etter noen måneders pause. Ellers så har vi Alex, Simen, Thomas, Alex L og Kjell.

Gjøvik - Gokstad: På veien hemmat så må vi måle krefter mot gutta fra Gjøvik og en jevn batalje forventes. Klubben har vært igang siden 1997 og flere damer hevder seg godt sammenlignet med gutta og Heidi Thorstensen troner øverst med sin utmerkede rankingplass 68. Øyvind Skoglund er nr. 2 i klubben. Gjøvik har denne helgen 3 hjemmekamper og man har nok til hensikt å bevise at denne gangen skal en unngå nedrykk. Men det vil nok bli en tøff oppgave og vi håper at vi gjentar bedriften fra forrige sesong, hvor vi vant knapt 7-5. Det er svært viktig å vinne slike oppgjør når status gjøres opp ved sesongslutt.

*Sørlandstrike - Gokstad 2:
Sesongstart i 3. divisjon Østlandet 3 avd A. Som består av 6 lag fra ABK og 3 fra VTK, med litt smidighet fra seriekomiteen hadde man kunne lagt enn avd C men den gang ei dessverre. De som skal ta den første turen av 3 til det glade sørland er Roar, Harald, Kenneth og pga ingen andre tilgjengelige spillere settes Jan Helge ned fra 1 laget. Senere på lørdagen er det klart for oppgjøret
Arendal - Gokstad 2. Vi håper denne gangen at det ikke er lekkasjer fra taket ned på ansatsen og ellers andre rare ting som kan skje der....

Alle våre gutter skal ut på flere timers kjøretur denne helgen og vi håper at man på veien hjem har fått mye positivt å prate om :)