gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 6

29. sep. 2013, 22:33 av Kjell Myhre

*Litt om kampene:
Bekkelaget - Gokstad: Oljeprofil 40 fot - Ja vi var dopa, det er bare å innrømme det, tante Bjørg hadde noe i melet hun brukte i kakene vi fikk i oss på forhånd :) for hva ellers kan grunnen være til at vi for første gang noensinne har vunnet en ligakamp mot et lag på Hamar???
1 serien startet med 2-2 hvor Chris og Alex er hovedårsaken til det, da de vinner med 140 pinner mot sine motstandere. Svært nære 3 - 1 til oss da en kamp taper vi med 3 pinner.
2 serien blir det igjen 2-2, og faktisk var dette Bekkelagets 5 på rad med dette banepoengresultatet da de hadde avsluttet lørdagen mot Brage med 3x2-2.
Nok en gang nære 3-1 i vårt favør da vi ryker totalen med fattige 5 pinner. Stillingen var dermed 4-4 før siste serien og spenningen var på topp.
Den ene kampen taper vi nok en gang med 5 pinner, men når Simen, Thomas og Alex L får hver seg rundt 230 så vinner vi de andre 2 og tar totalen greit så vinner vi kampen 7-5.
Dette kan man si ble en fortjent seier og en knallgod laginnsats, med Alex og Thomas i front.

Gjøvik-Gokstad: Oljeprofil 43 fot - Som ventet ble dette jevnt og spennende. Hjemmelaget hadde lørdagen knust Sølvkula og spilt uavgjort mot Brage og hadde derfor selvtilliten i orden.
1 serien taper vi 1-3 og det var kun Alex som fikk til spillet sitt med serie på 245.
2 serien vinner vi med 3-1 for da hadde Alex fått med seg Simen opp et høyere nivå. Den ene kampen vinner vi forøvrig med knappe 7 pinner. Det står dermed 4-4 og vår levende mascot på turen, ho Stine, får nok en gang god grunn til å bite negler....
I 3 serien har Øyvind Skoglund lyst på en 300 serie og setter strike på strike, men ender på 264, han har da lagt grunnlaget for at Simen og Alex L blir knust med 134 pinner. Det hjalp derfor lite at Thomas og Kjell vinner sin kamp med 97 pinner, men siden Alex og Chris vinner også, så ender dette med 2-2 og dermed 6-6. Kun 10 pinner manglet på totalen for at vi skulle dra hjem med full pott. Men hjemmelaget ville nok si at det ville vært ufortjent.

Totalt må vi si oss svært fornøyde med 3 poeng, og dermed har vi samlet 5 av 8 mulige poeng på de 4 første kampene denne sesongen og fått en strålende start og vi har faktisk inntatt tabelltoppen......
Alex imponerer nok en gang og fortjener alle + han kan få, og ingen får noen - (minus) denne gang.

Sølvkula har 0 poeng på sine 4 kamper og er nå avhengige av å vinne mange av sine hjemmekamper da de gjenstående bortekampene blir enda tøffere. Det lukter lang vei av nedrykk allerede nå.... Arctic strike hadde lite å stille opp med på sin tur til Sofiemyr og Frogner, og som alltid er det lite "borteseire" og Gokstad var det eneste laget som vant borte denne runden. Neste runde er 20 oktober hvor vi tar imot Trondheim med Tore Torgersen i spissen samt Munken 2.

*Så var det klart for serieåpningen i 3 divisjon selv om dette kalles av en merkelig grunn for runde 2.....
I fjor vant vi borte mot Sørlands strike, men denne gangen tapte vi 8-4. Roar spilte best av alle med 794. Det store spørsmålet var etter kampen: Hvordan er det mulig å spille en serie på hele 83?????? Noe slemt kanskje, men Harald, det var en helt utrolig prestasjon.... ja ja..
Mot Arendal som hadde fått tilbake Nils Christian Stensrud fra Larvik gikk det bedre, og Jan Helge spilte strålende med 219 i snitt, og god innsats av de andre endte kampen med 6-6 og første poeng var i boks.
Neste kamper er hjemme den 19 oktober mot Vepsa sine to lag.

*Sturla Murud som gikk fra Jarlsberg til Gokstad forrige sesong, har nå valgt å melde seg ut og skal visstnok prøve seg i Larvik. Vi takker for innsatsen og ønsker han lykke til videre i sin bowlingkarriere.

*På bowlingforbundets sider så kan man lese at man har fått ny trener for herrelandslaget, en Engelskmann med navn Andy Penny, sikkert ikke så mange som har hørt om ham før. For de som har lyst til å imponere ham på bowlingbanen og/eller teste ut sine engelsk kunnskaper har sjansen under lag NM i Trondheim 1-3 november.

*Norges største turnering EBT Norwegian Open rulles igang fredag 4 oktober på Veitvet i Oslo og i skrivende stund er ingen fra klubben påmeldt. Litt synd det, men det ser ut som en deltakelsen totalt fra fjern og nær blir som i fjor hvor det var 183 deltakere.

*Lag NM nærmer seg som nevnt og ifjor klarte kretsen å arrangere KM på Vallø, men denne gangen ser det vel mørkt ut da en ikke kjenner til om noen har takket ja og det haster jo litt....