gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 7

18. okt. 2013, 00:39 av Kjell Myhre

*3 runde og litt om kampene:
Gokstad - Trondheim: Kampstart søndag kl. 10.00.
Vi stiller med følgende spillere: Alex, Simen, Jan Helge, Thomas, Erik, Alex L og Chris.
Trondheim er en klubb som har holdt det gående siden 1970 og har fått en enormt forsterkelse av sin spillerstall denne sesongen. Her nevnes Mr. bowling nr. 1, den 45 årige Tore Torgersen som har tronet toppen i Norsk bowling i mange år nå og er ganske så verdenskjent. Andre høyt rankede spillere er Pål Selvnes og Christer Jakobsen + enda noen flere innen topp 100. Etter overgangene så vips er Trondheim ranket som Norges nest beste klubb. Så dette sier seg selv at det blir tøft for våre gutter. Oddsen ville vel av Norsk tipping blitt satt til 1,03 på en B her...

Gokstad - Munken 2: Kampstart søndag kl. 12.00
Enda en klubb som ble stiftet i 1970. Deres største profil er ikke den ukjente Svein Åke Ek som startet sin karriere i Larvik og som har mange meritter til tross for sin unge alder(25). Han får vi(heldigvis) ikke se denne gang da han spiller viktige kamper på 1 laget.
Dette er en kamp som Gokstad vinner og helgen vil derfor være reddet selv om vi ikke vil være ligaledere lenger.

*Gokstad 2 - Vepsa lørdag kl. 10 og deretter mot Vepsa 2. Vårt lag består av Roar, Lasse, Hiep, Sebastian og Andreas. Vi tapte begge oppgjørene forrige sesong mot Vepsa og en kan jo håpe at det blir noe annerledes denne gang. Mot Vepsa 2 forventes det seier.

Nok en gang oppfordrer vi folk om å ta seg en tur i hallen, og skulle Tore Torgersen være med på laget og ikke være opptatt med utenlandsspill eller noe, så er vel han alene verdt inngangsbilletten :)