gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 8

20. okt. 2013, 17:14 av Kjell Myhre

*Resultater:
Gokstad - Trondheim: Oljeprofil 40 fot.
Trondheim kom med sitt beste mannskap og stilte som skyhøye favoritter, men de skulle kjempe hardt for å få med seg poeng hjem fra Sandefjord.
Serie 1: Tore Torgersen viser klasse og spiller 276 men vi har jo Halvorsen som følger tett bak med 254. Når Simen og Alex L vinner sitt banepar med kun 2 pinner så står det 2-2.
Serie 2: Trondheim bytter ut Robin og setter inn Patrik.
Hverken Halvorsen eller Torgersen klarer helt å følge opp sine forutgående serier, men da viser Erik og Simen seg frem med henholdsvis 246 og 244. Jan Helge og Thomas taper sin kamp med over 70 pinner, men gokstad vinner 3-1 og da begynner man å lukte en sensasjon er på vei....
Serie 3: For et drama, gokstad har Norgeseliten i kne og går mot seier og publikum er med, imidlertid får man en svak uttelling i 10 ruta og gutta fra Trondheim vender 2 kamper i stt favør med henholdsvis 12 og 13 pinner, da står Christer Jakobsen alene igjen på bane 5 hvor han har hatt en skikkelig "slite" serie og har nå kun 10 ruta igjen. Får han xxx vinner Trondheim 7-5, xx9 vinner de 6-5 og så får han ....... XX8 som da sier at kampen ender 6-6. Da var det stor jubel i hallen og Gokstad var i 100 etter og tatt et poeng som en hadde lite trua på forhånd, ihvertfall lederen av klubben, hmm. Vi var fornøyde og Trondheim bør nok være det de også, da de kunne ha gått på en smell her.
Torgersen var nok ikke så overbevisende som forventa, men han spilte nå best av alle med 692 foran vår Erik med 667.

Gokstad - Munken 2: Oljeprofil 40 fot. En kamp som en nesten hadde innkassert 2 poeng på forhånd, men Munken ville sette en stopper for det!
Serie 1: Gokstadsyndromet tilbake for fullt og et lagsnitt på 182. Dette var altfor dårlig og når Munken spiller par så går man på en skikkelig smell, 0-4.
Serie 2: Det ble en desperat fighting for å unngå at kampen skulle bli avgjort etter denne serien, men det ble den selv om lagsnittet økte. Ene baneparet taper med 9 pinner og det gjør man også på totalen og Munken kan derfor seiersdefilere gjennom 3 serien.
At vi taper 3-9 var egentlig fortjent utifra spillingen og da får en se hvor fort en kan falle ned. Fotballen er rund sier man, og det er jaggu meg bowlingkula også :)
Beste spiller ble Munkens Jon Ståle med 655 foran Jan Helge som fikk avsluttet dagen med en flott 269 serie og totalt 621.

Da ble det 1 poeng vi fikk ut av denne helgen og har totalt 6 på 6 kamper, 2 seire - 2 uavgjort - 2 tap. Vi ligger dermed på en 4 plass og ikke uventet har Frogner overtatt ledelsen foran Trondheim, og slik ender det nok tilslutt også. Sølvkula rykker ned og de har 0 poeng hittil. En voldsom kamp vil det bli om å unngå de 2 siste nedrykksplassene.

Gokstad 2 - Vepsa: Spenning var det knyttet til vårt lag da Sebastian og Hiep aldri hadde spilt ligaspill tidligere.
En merkelig forestilling ble det. Etter 2 serier leder Gokstad 4-2 men så skjer det en kollaps uten like og en taper 3 serien med 199 pinner og nesten like mye den 4. Resultatet ble da 4-8. Sebastian bestod premieren med glans og spilte 736. Hiep var høyt oppe med 233 men falt fort ned til 124 etterpå.

Gokstad 2 - Vepsa 2: Igjen samme mønster, en leder 5-1 etter 2 serier etter glimrende spill av samtlige, men så snur det. Avgjørende for 3 serien er Vepsa's Bjørn Kostøl sin serie på 258 og vår egen grand old man, Roar Haugan som spiller 136. 5-4 stod det da. I 4 serien spiller våre gutter igjen supert og Andreas og Hiep vinner sin kamp med 21 pinner, men så var det han Kostøl da som denne gangen nøyer seg med 237 og vinner sin kamp med 26 pinner, og dermed 5 på totalen. Kampen ender da uavgjort, 6-6.

Laget spiller nesten 200 i snitt og en utrolig god innsats var det og det hadde vært meget ufortjent dersom man skulle gått av banen uten poeng denne lørdagen! Vi hadde 3 spillere, uten den altfor store rutinen, som alle spiller over par. Vi kan derfor se fremtiden lyst i møte.

Ellers så kan det nevnes utifra ligaspillet, at en kar fra Bergen spilte i Umbro'n og fikk sine 3 serier registrert med 251-300-300 slettes ikke så værst det eller???

*Den 27 oktober arrangerer vi det første juniortreffet for kretsens juniorer og da må man opp tidlig for å spille, men belønningen vil senere være brus og pizza.

*En er kjent med at Jarlsberg bk ser på muligheten for å få arrangert KM lag neste helg. Vi får krysse fingrene for at det blir noe av, da etter flere års opphold klarte man forrige år å få dette til og synd at hvis en går tilbake til gamle synder.....