gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 10

7. nov. 2013, 23:58 av Kjell Myhre

*4 runde og litt om kampene:
Arctic strike - Gokstad lørdag kl. 13.00. Gutta som har den glede å besøke "Nordens Paris" er Erik, Alex, Simen, Jan Helge, Thomas og Alex L. Det er vel ikke akkurat denne kampen folk er opptatt av der, men derimot skjebnekampen til fotballlaget Tromsø som kan gå den tunge veien ned i 1 divisjon.
Arctic er en klubb som ble stiftet i 1985 og har 5 spillere ranket blant topp 100 i Norge, og den beste er Thomas Danielsen som nr. 28. Laget har gått opp og ned mellom 1 divisjon og Umbroligaen de senere år. Vårt siste møte mot dem var i mars 2011 hvor vi vant 8-4 på deres hjemmebane. Denne sesongen har Arctic vunnet begge sine hjemmekamper og tapt sine 2 borte. Lagsnittet har vært i overkant av 190 hjemme og mulig at oljeprofilen passer våre spillere, så vi er optimistiske og har trua på poeng.
Ellers så er det en svært så redusert ligarunde i 1 divisjon da hele 4 kamper er utsatt til 24. november av ukjente årsaker.

I 3 divisjon har vi igjen 2 hjemmekamper lørdags formiddag mot Vennesla sine to lag. Det er ingen forandringer på laget siden forrige gang og dvs. at Sebastian, Hiep, Lasse, Roar og Andreas spiller. Vennesla 2 ser ut til å være et bedre lag enn deres første lag da de er hittil ubeseiret.

*I lag NM ble Gokstad nr. 13. Dette året deltok 33 lag og man nådde ikke rekord deltakelsen fra 2007 hvor det deltok hele 54 lag. Det kan nevnes at de lagene som uteble var Glåmdal, Drammen, Brage og Arctic.
Suverene mestere ble Munken 2 som tok en "spansk en" som Solli gjorde for noen år siden og det er å kalle sitt beste mannskap for sitt 2 lag og dermed unngå å spille i seedet pulje. Intensjonen vites ikke hvorfor dette velges, men det er vel da ikke nødvendig med en seedet pulje når ikke de beste lagene ønsker å delta i den! Når seedet pulje går tidlig på morgenen og mellomspillet noen få timer senere så vil en nok oppleve at det kommer til å skje også neste år.
Å apropos når en snakker om Solli så var det den største overraskelsen under NM at de ikke kom til mellomspillet, hvis ikke det at arrangøren klarte å luke ut uregelmenterte spillere først under/etter mellomspillet!!! (Verdal var sikkert veldig happy med det da de var fattige 1 pinne fra å gå videre!)