gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 12

15. nov. 2013, 00:08 av Kjell Myhre

* 5 serierunde:
Frogner - Gokstad: Lørdag kl. 12.00. Vi stiller med samme lag som vi har gjort i det siste, Erik, Alex, Thomas, Jan Helge, Alex L og Simen. Det heter seg at en skal aldri ha en negativ innstilling før en kamp og isteden ha trua på at en kan ta poeng uansett motstand, eh glem det, Frognergutta knuser våre gutter, men det skulle vel egentlig også bare mangle med det stjernegalleriet man har i klubben. Frogner nærmer seg 40 års jubileum som vil finne sted i 2015. De ble ligamestere sist i Umbro'n sesongen 2005-2006, og deretter sølv de 2 neste påfølgende sesongene, og så sesongen 2008-2009 trakk en seg ut av hele ligaspillet som for mange var en merkelig avgjørelse. Frogner måtte derfor begynne på laveste nivå, dvs. 3 divisjon når en valgte igjen å satse på ligaen i 2011 og på de siste 40 kampene er det kun Rana som har klart å ta ett poeng ellers så er alle vunnet. Klubben vil igjen neste høst være tilbake i Umbroligaen hvor en hører hjemme. Mads Sandbækken og Glenn Morten Pedersen er lagets største profiler sammen med Svein Roger Olsen som vi husker vant 2 turneringer på rad her i Sandefjord for noen år tilbake.

Det forventes mange hjemmeseire denne runden, og det er vel mulig bare Sofiemyr som kan ta med seg poeng hjem i møtet med Gjøvik.

3.div
Gokstad 2 - Larvik 3, søndag kl. 10.00: Laget består av Roar, Hiep, Lasse og Harald evt. Kjell. Normalt så vinner en dette oppgjøret greit.