gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 14

24. nov. 2013, 23:10 av Kjell Myhre

* Gratulerer så mye til Alex Huynh som vant juniorklassen i Larvik Open. Mohammad deltok også og gjorde en fin innsats. Av seniorene så var det 3 som deltok fra oss; Kjell fikk det ikke til, Hiep spilte greit mens Alexander Larsen spilte så bra at han fikk delta i PP finalen, men dessverre lyktes han ikke der og endte sist på 8 plass, de to kampene han vant var over hans tidligere lagkamerater i Larvik, Jan Egil og Thor Morten. Så det var nok en bitteliten trøst etter at han tidligere på dagen hadde sett sitt favorittlag tape cupfinalen.... Turneringen ble overraskende vunnet av en junior som valgte å spille i seniorklassen, nemlig 17 årige Martin M Stikbakke fra Ringerike bowlingklubb.

* I 1 divisjon vant Frogner over Trondheim i den utsatte kampen og det uten Mads Sandbækken på laget. De fikk også med seg begge poengene som ventet mot Munken 2 og da troner Frogner øverst foran Trondheim. Arctic strike ligger poenget bak dem igjen, det takket være 5 hjemmeseire, men pga at de tar knapt noen poeng borte, vil de ikke være noen reell trussel for å ødelegge oppryksplanene til Trondheim. Gokstad ligger nå akkurat over nedrykksstreken med en kamp mer spilt enn Bekkelaget og Gjøvik. Vi er derfor nødt til å slå Sølvkula i neste serierunde!

* Til onsdag så går startskuddet for Jarlsberg Cup på Vallø i Tønsberg. Vi deltar den dagen med så mange som 9 juniorer + et stort støtteapparat :) De andre 6 juniorene vi har som medlemmer blir hjemme og trener.

Vi har dessverre ikke med noen i NM U23 i år som Glåmdal arrangerer neste helg. Ei har vi heller ikke lag med i Veteranmesterskapet i Drammen.

*Når vi ser på aktiviteten i kretsen våres denne sesongen så spørs det ikke om klubbene kanskje burde ta en prat seg i mellom om å få til et eller annet felles konsept. Jarlsberg har tidligere hatt både 5 og 6 turneringer, men denne gangen kun 3, Larvik har 3 som de pleier og Grenland sin ene. Gokstad arrangerer en torsdagsturnering i måneden. KM lag ble det ikke noe av. Et samarbeid må også innbefatte halleierne og ønske om velvilje fra disse. Og det er vel der den største utfordringen ligger!