gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 15

1. des. 2013, 22:23 av Kjell Myhre

* Et stort grattis til Alexander som gikk til topps i Jarlsberg cup.

Sist unge Halvorsen vant en helge turnering var i januar 2011, så det var vel egentlig på tide..... og det kan en vel også si om Kjell som ikke hadde deltatt i en helgefinale siden Drammen x-mas i 2009. Vår tredje deltaker i søndagens finale var Erik Iversen som for hans del var sesongens andre. I tillegg bestod også finalen av 2 ex Gokstad spillere, Lisa og Thor Morten og ellers Asbjørn Lien, Owe Herrmann og Geir Arne fra arrangørklubben. Vi fikk også med Mohammad i juniorfinalen.

Finalen ble spilt som en "karusellfinale" og en mulig noe sær måte å kåre en vinner på da 2 spillere blir slått ut etter kun 1 serie, og ytterligere 2 deretter, og så en og en. Kjipt å reise et godt stykke for finalespill og vende snuta hjemover ganske så kjapt! At en også velger dette konseptet for juniorfinalen hvor 6 spillere deltok synes ikke undertegnede noe om fordi det er nå mange nye juniorspillere i kretsens klubber og dermed også noen for første gang som deltar i en finale. Det er ikke så gøy at man har gledet seg masse på forhånd over at man har kommet til finalen og har med familien og får den nedturen etter kun 1 spilt serie og heller ingen form for premie. Henstiller herved ingen av kretsens arrangører å gjøre dette igjen. At man velger dette for seniorene får så være.

Uansett Mohammad ble nr. 6 og det var bra. Videre ble Kjell nr. 5 og Erik havnet på 7. Andre plasseringer: Sebastian nr. 17, Thomas 22 og Hiep 26. Asbjørn kom til kort mot Alex og måtte nøye seg med 2 plass foran Lisa som fikk også en ekstra premie for beste dame.

Den glade jarlsberggjengen gjør alltid sitt beste for at man trives på vallø :)

* Til torsdag er det Gokstad grand prix og i skrivende stund svært få påmeldte. Dette er også siste før jul og tradisjonen tro så blir det igjen innlagt en marsipangriscup og den heldige forrige år var Kjell.

* Et tap i kampen mot Sølvkula til lørdag må for all del unngås så vi får håpe 1 laget benytter de kommende dagene godt til å trene.