gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 16

5. des. 2013, 23:51 av Kjell Myhre

* 6 serierunde
Gokstad - Sølvkula, lørdag kl. 10.00. Vi stiller med Simen, Alex L, Jan Helge, Chris, Thomas og Alex H. Dette er en kamp vi bør vinne. Men oppgjørene mot Sølvkula endte 7-5 og 5-7 forrige sesong så det kan nok bli jevnt igjen. Sølvkula er et lag som har vært i 1 divisjon siden sesongen 04/05 og faktisk vært på nedrykksplass hele 3 ganger i sesongene etter, men på grunn av at lag har trukket seg så har man unngått å havne i 2 divisjon. Men denne gangen må det vel bli nedrykk eller??? Etter en fremskutt kamp spilt mot Brage, så har Sølvkula tapt alle sine 8 kamper. Og det spørs om det blir noe feiring når klubben fyller 15 år i mars neste år!. Klubben har en spiller blant Norges topp 100, og det er 64 årige Egil Lorentz Hansen med sin 79 plass. Av andre luringer en skal se opp for kan nevnes Frank Berge og Odd Sandberg.
Vi har et veldig ungt lag i forhold og får håpe at Alex & co tar hjem dette og gjør seg fortjent til lang juleferie. En vil også få en liten luke ned til Gjøvik og Bekkelaget.

Igjen blir det nesten bare hjemmeseire i divisjonen, det er nok vel bare Brage som har en reell sjans å stikke av med begge poengene mot Sofiemyr som spilles i Norges storstue, Veitvet i Oslo.

3.div.
Grenland - Gokstad 2, lørdag kl. 10.00. Vårt lag består av Roar, Lasse, Hiep og Kjell. Ingen av lagene vil klare å rykke opp så mulig vi kan ta vår andre seier for sesongen.

* I år som i fjor, Kjell vant torsdagens marsipangriscup!