gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 21

31. jan. 2014, 17:24 av Kjell Myhre

* 8 serierunde, og litt om kampene:
Munken 2 - Gokstad, søndag kl. 11.00
Trondheim - Gokstad, søndag kl. 13.00

Vi stiller med: Simen, Erik, Chris, Thomas og 2 x Alex.
Som eneste lag i divisjonen hadde vi ikke kamp i forrige runde, så det er på tide å komme igang igjen og vi har derfor et par kamper mindre spilt enn våre argeste konkurrenter i kampen om å unngå nedrykk. Men har vi noen reell mulighet til å ta poeng? Oddstipperne hadde ikke akkurat den store trua på at vi skulle klare uavgjort mot Trondheim i høst så en vet jo aldri.... At vi skulle tape hele 3-9 mot Munken 2 var vel også noe overraskende.

Trondheim og Munken 2 har begge kun ett tap på hjemmebane, og det er mot Frogner, så det sier seg selv at de begge lag vil være store favoritter på søndag. På kortoljen på Dora har Munken 2 spilt et snitt på 205, mens gjestene utenom Frogner har prestert 187. På langoljen til Trondheim så har gjestene (utenom Frogner ) klart 185 i snitt, mens vertene har fått 204.

Formen til våre gutter er sikkert bra den, men de må nok prestere over evne for å få poeng.

Uansett blir nok oppholdet bra og at de får med seg noe av det byen har å by på som Nidarosdomen, Munkholmen, det 120 meter høye Tyholttårnet med Norges eneste roterende restaurant, samt en rekke supre gallerier og museer. (Tror nok ikke Frakken og Blæst faller innunder denne kategorien :)

Forrige runde så fikk Arctic strike med seg 2 borteseire, og det var uvanlig kost til å være dem. Denne gangen så tar de imot Frogner og da går de normalt på sitt første hjemmetap for sesongen, men de har meldt seg på i kampen om bronsen. Brage skal møte samme motstandere som oss og dette laget kan man nok si er overvurdert utifra prestasjonene så langt og det vil nok heller være en overraskelse om de skulle få med seg poeng!

Gokstad 2 - Sørlands-strike, lørdag kl. 10.00
Gokstad 2 - Arendal, lørdag kl. 12.00

Her spiller Hiep, Jan Helge, Roar og Kenneth.
Vi tapte i forrige sesong begge disse kampene og får håpe at denne gangen ender det annerledes.