gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 22

2. feb. 2014, 18:10 av Kjell Myhre

*Resultater

Munken 2 - Gokstad Oljeprofil 35 fot, De to første seriene vant hjemmelaget greit, og hadde 6-2 ledelse og da anså de fleste at seieren var sikra for Munken 2, men det ble svært så jevnt i siste, og Alex og Erik vinner sin match med 15 pinner, Thomas og Chris vinner med knappe 5 pinner, og dermed ble det Simen og Alex L sitt knepne tap på 4 pinner som ble avgjørende. De hadde sjansen da de tapte 354-350 hvor ingen fikk det helt til. Men et hederlig resultat ble det, 7-5 til Munken 2. Halvorsen eneste av våre som passerte 200 i snitt.

Trondheim - Gokstad, oljeprofil 45 fot, som forventa ble det tøft mot et Trondheimslag som vil rykke opp til Umbroligaen. Kampen var over etter 2 serier da en lå under 1-7 og ytterligere et banepoeng i siste gjorde så at en rett og slett ble knust. Simen gikk fra å være dårligst i forrige kamp nå til å bli bestemann.

Av andre resultater, så kan en nevne at Arctic strike fortsatt er ubeseiret på hjemmebane ettersom de spilte uavgjort mot et B preget Frogner lag. I denne kampen kan det nevnes at Hans Fredrik Gether spilte for første gang denne sesongen og han fikk over 200 snitt. Gether'n har vært ranka blant Norges 100 beste siden 2008, men falt ved årsskiftet helt ned til nesten 300 plass, men det positive ved det er at han nå har blitt B spiller og får dermed hcp i resten av sesongens turneringer, og mulig vi vil allerede merke det til Gokstad Grand prix førstkommende torsdag :)

Det andre bortepoenget i denne runden gikk til Brage som hadde Trondheim i kne etter 2 serier, men trønderne tok seg sammen og reddet uavgjort. Dermed ligger de 2 forhåndsfavorittene på topp, Munken 2 som ikke kan rykke opp, kjemper med Arctic strike om bronsen. Sistnevnte skal vi ha gleden av å møte allerede neste helg, og denne runden inneholder svært mange interessante kamper.

Hvis vi ser litt på våre naboers lag, så sliter Larvik i bunnen av Umbro'n, men skal i neste runde møte Mascot hjemme. Og dette er en utrolig viktig kamp, med tap der så blir det etter all sannsynlighet nedrykk, og Vestfold vil da ikke lenger ha lag i øverste divisjonen. Vi får gi all vår støtte til Larvik for at det ikke skjer. Jarlsberg må i neste runde få med seg flere bortepoeng i deres 3 kamper på vestlandet for å unngå nedrykk fra 2 divisjon. Men som nevnt tidligere så kan de allikevel forbli der ved å vinne kvallikkamp i 3 divisjon. Grenland forblir fortsatt i 2 divisjon etter sesongslutt hvis de ikke roter seg helt bort i de gjenværende kampene da.

Gokstad 2 - Sørlands-strike 7-5, Roar best av våre.

Gokstad 2 - Arendal 2 -10, i denne kampen spilte laget totalt 3 pinner bedre enn den første, men bortelaget var nesten 300 pinner bedre enn forrige motstander og vant enn full fortjent seier. Hiep var denne gang beste Gokstad gutt. For vårt 2 lag følger nå 5 bortekamper, og hvor en må til Kristiansand 2 serierunder på rad.