gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 23

6. feb. 2014, 23:07 av Kjell Myhre

*Ligakamper i helgen

Gokstad - Arctic Strike, kampstart søndag kl. 10.00.
Vårt lag består av Simen, Thomas, Hiep, Chris, Erik og 2 x Alex.
Tromsøværingene har inntatt 4 plassen og er med og kjemper om bronsen, men egentlig så kan de også snyte Trondheim for opprykksplassen til Umbro'n. For at det skal skje må de få med seg mange poeng i sine 3 kamper denne helgen, og deretter i mars slå Trondheim hjemme og de har også hjemmekamp i siste runde mot Munken 2. Spiller laget like bra som de gjorde i runde 7 med rundt 215-217 i snitt mot Bekkelaget og Gjøvik, så skal en se opp! Vi får håpe våre gutter kan klare og hamle opp med dem. Formen er svært varierende på gutta, noe som torsdagens resultater i Gokstad grand prix viser. Det er tredje gang vi møter Arctic strike på hjemmebane siden sesongen 02/03 og vi har 1 seier og 1 uavgjort og da var en i Umbroligaen. Vi fikk bank 3-9 på deres hjemmebane i november. Dette ligger an til å bli en jevn kamp som kan fort ende i poengdeling.

Gokstad - Gjøvik, kampstart søndag kl. 12.00
Samme lag stiller som mot Arctic strike.
Gjøvik er normalt et lag vi skal slå på hjemmebane. De har ingen borteseire hittil, men uavgjort mot Brage i runde 7 viser at de kan overraske. I forrige sesong skulle de normalt ha rykket ned til 2 divisjon, men var heldige å ble værende takket være lag som trakk seg. Om de er like heldige denne gang gjenstår å se, men skal en "normal" nedrykksplass unngås så vil de være helt avhengige av å slå Gokstad, da motstanden i de resterende kampene tilsier få poeng. Vi har kun møtt Gjøvik i 1 hjemmekamp de siste 10 åra, og det var i fjor og da vant vi 9-3. Bortekampen denne sesongen endte 6-6. Denne kampen er også svært avgjørende for oss og med det som utgangspunkt kan det fort bli mye nerver, men vi tror gutta tar hjem denne og dermed et stort steg nærmere sikker plass.

Det spilles hele 11 kamper denne runden og det er vel tangering av rekorden eller noe..... Så dette er en ganske så avgjørende runde. Toppkampen spilles på Holmen hvor Frogner tar i mot Trondheim. Denne kampen vinner normalt Frogner, men stiller de nok en engang med et B preget lag så kan det bli hva som helst!

Vepsa - Gokstad, lørdag kl. 12.00
Vepsa 2 - Gokstad, lørdag kl. 13.30
Vårt lag består av Roar, Kenneth, Jan Helge og Andreas. Vepsa's sine lag har inntatt 1 og 2 plass og kvallik er sikret. Tøffe kamper venter våre gutter.