gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 26

28. feb. 2014, 19:04 av Kjell Myhre

* 10 ligarunde og litt om kampene:

Gokstad - Bekkelaget, søndag kl. 11.00. Vårt lag består av Simen, Thomas, Kjell, Erik og 2 x Alex. Det betyr at Kjell igjen spiller på 1 laget, og det har han ikke gjort siden i september i ligarunde 2, og det var faktisk mot Bekkelaget! Årsaken til Kjell spiller er pga forfall fra andre.

Denne kampen må Bekkelaget vinne for å ha en ørliten sjanse til å overleve i 1 divisjon, så de vil nok gi alt, og så får vi jo se om søndagsturen blir like hyggelig hjemover som den var nedover til Sandefjord. Bekkelaget har denne sesongen vært utrolig svake borte og de har 7 tap av 7 mulige og kun kapret 15 banepoeng, så i utgangspunktet skal dette være en sikker hjemmeseier. Vår eneste borteseier hittil kom også mot Bekkelaget. Men forrige sesong tapte vi hele 1-11 så kara fra hedemarken trives nok i vestfold.

Sofiemyr - Gokstad, søndag kl. 15.30, vi stiller med samme lag som mot Bekkelaget. Som nevnt i tidligere innlegg så er bowlingsporten unik på ulike områder i forhold til andre idretter, og det er ikke noe unntak det at man først spiller hjemmekamp og deretter kjører 1 1/2 time og spiller bortekamp på samme dag!!!

Vi har ALDRI slått Sofiemyr på deres hjemmebane. Det er alltid viktig og ha rett innstilling, så da satser vi på seier og feststemning på Mækker'n på hjemveien.

Det spilles kun søndagskamper denne helgen, og 6 H forventes.

Vennesla - Gokstad 2, lørdag kl. 11.00.
Vennesla 2 - Gokstad 2, lørdag kl. 13.30
På langtur skal Roar, Lasse, Jan Helge og Hiep.
Vi stiller med et godt lag denne gangen og en kan forvente gode resultater.