gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 27

2. mars 2014, 20:47 av Kjell Myhre

*Resultater:
Gokstad - Bekkelaget, oljeprofil 40 fot.
Denne kampen ville så gjerne Bekkelaget vinne, men det ville også vi for å sikre plassen 100 %. 1 serien vant vi 3-1 uten å imponere et fåtallig publikum. I 2 serien høynet vi spillet noe og når ikke bortelaget økte like mye, vant vi 4-0 og dermed var seieren i boks. Mulig det var grunnen til at vi spilte svært dårlig i siste serien og lot Bekkelaget ta den. Kampens beste spiller var Erik Iversen. Vi var svært glade for å vinne 8-4 mens Bekkelaget måtte ta den 3 timers lange veien tilbake til Hamar å vite at de fra neste år ville være et 2 divisjonslag.

Sofiemyr - Gokstad, oljeprofil 38 fot.
I et stusselig vær måtte vi umiddelbart etter ovennevnte kamp dra innover til Oslo og skulle vi endelig lykkes å få med oss poeng fra veitvet? Det startet 4-0 til hjemmelaget og videre 3-1 og til sluttet 4-0, med andre ord, vi ble KNUST! Men neste sesong da tar vi dem :)

Som forventa ble det kun hjemmeseire. Frogner og Trondheim gjør opp om divisjonsseieren, og vi kan jo være med på å avgjøre dette i neste helgs hjemmekamp mot nettopp Frogner hvor vi har lyst å sette Mads, Gether'n & co på plass, men denne kampen kan ikke Alexander Larsen spille.
Nedrykksklare er Bekkelaget, Sølvkula og Gjøvik. Men det kan jo skje som det ofte gjør i Norsk bowling, at ett lag eller to trekker seg, ingen surprise om det skulle skje igjen.

I Umbroligaen blir det en spennende avslutning, og når Solli gikk på en hjemmesmell mot Drammen Tigers åpner det seg en mulighet for Munken til å ta hjem seriegullet. Men de skal i siste serierunde ha bortekamp mot Syv søstre som kjemper en desperat kamp for å unngå nedrykk. Et annet lag som også forsøker å unngå det samme, er våre venner i Larvik. De har tapt alle bortekamper hittil, og at de skal få med seg poeng i Molde og Trondheim virker svært lite sannsynlig. Dermed stopper nok denne rekken av sesonger på rad i Umbro'n på 6. Det er trist at Vestfold blir uten lag i Norges øverste divisjon!

Vennesla - Gokstad 2, 8-4
Vennesla 2 - Gokstad 2, 6-6
Lasse Veisanen ble best av våre i begge kampene, tett fulgt av Jan Helge Hagmansen.

*Gokstad grand prix til torsdag, dette er nest siste gang og det er mange ledige plasser.

*Påmelding til årets klubbmesterskap for seniorene den 16 mars kl. 09.00 er lagt ut i hallen.