gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 28

6. mars 2014, 22:39 av Kjell Myhre

*11 ligarunde og litt om kampene:
Gokstad - Brage, lørdag kl. 11.00, på vårt lag spiller: Alexander H, Thomas, Simen, Erik, Hiep og Kjell. Larsen har meldt forfall. Hvilket lag Brage stiller med vites ikke i skrivende stund, men mulig det blir gjensyn med tidligere medlemmer av klubben; Frode Olaussen og Didrik Vatne. Brage har ikke vunnet borte denne sesongen ( 0-4-3) og møter nå et Gokstad lag som har vunnet 5 av 7 kamper hjemme. Sist gang vi møtes i Sandefjord med våre beste lag er 5 år siden og da vant vi, så vi håper vi gjentar den bedriften, men det blir nok en tøff fight.

Gokstad - Frogner, lørdag kl. 13.00, de som skal forsvare Gokstads ære er de samme som ovenfor. Frogner skal gjøre som oss i forrige runde, først hjemmekamp på morgenen og deretter spille bortekamp! Hva Frogner stiller med er jo alltid like spennende, men det som er klart er at Mads ikke spiller, mens Gether'n er med. Sist gang vi hadde besøk av Olsen & Co var i november 2004 og da tapte vi greit. Normalt så kommer vi til kort, men vi gjorde en kjempeinnsats i høst på deres hjemmebane og hvor de hadde med alle sine beste og vi tapte så vidt så ingenting er umulig. Det hadde jo vært innmari artig med en seier da :)

Av andre interessante oppgjør i denne nest siste ligarunden, så har vi Arctic strike mot Trondheim og klarer ikke sist nevnte å vinne denne, så ryker den lille muligheten for å ta seriegull.

Larvik 3 - Gokstad 2, lørdag kl. 12.00, Vår antatte lagoppstilling: Roar, Jan Helge, Kenneth og Lasse. Det er alltid litt prestisje i oppgjørene mot Larvik uansett divisjonsnivå og det blir nok et jevnt oppgjør.