gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 31

27. mars 2014, 23:38 av Kjell Myhre

*Siste ligarunde og litt om kampene:
Sølvkula - Gokstad, søndag kl. 12.00. Vi stiller med Thomas, Alex H, Simen, Hiep, Erik og Kjell. Larsen har meldt forfall.
Hjemmelaget har hatt en bedrøvelig sesong og vunnet kun 2 hjemmekamper og tatt et borte poeng. Det skal derfor bli 2 divisjon på gutta fra Kongsberg neste sesong da lykketrollet kan da umulig komme inn og redde dem for 4 gang siden sesongen 04/05!!! Vi har ikke så mye å kjempe for, men alltid hyggelig med en seier når en først er på tur. Formen til våre spillere er nok ikke på topp så 50-20-30%(h-u-b)

Det er som nevnt siste ligarunde og edelt metall skal fordeles i de ulike divisjoner. I Umbroligaen så står kampen mellom Munken og Solli som står helt likt med antall kamppoeng. Munken tapte gullet forrige sesong på for lite banepoeng, og det føltes sikkert veldig bittert, men nå har de en gylden sjanse til å bli møtt med full festivitas når de kommer hjem til Trondheim søndags kveld etter sitt møte mot Syv søstre. Vet ikke når det sist var et lag fra Trøndelag som vant øverste liga sist, men det må være lenge siden. Molde har også en fin sjanse til å ta bronsen i kamp med Briskebyen. Frognerdamene har allerede sikret gullet. I vår divisjon så roter normalt ikke Frogner seg bort i sitt møte med Bekkelaget og vil derfor trone øverst. Det blir da sølv på Trondheim og bronse på Munken 2. En kan da si at dette har vært et svært så godt "Trønderår" og det lover godt for et lag i en helt annen idrett.....

Gokstad 2 - Grenland 2, lørdag kl. 10.00. Laget er ikke helt på plass, men Roar, Lasse og Jan Helge er klare og så enten Andreas, Kenneth eller Harald. Vi regner med at våre gutter avslutter med en fin seier :)