gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 32

30. mars 2014, 20:06 av Kjell Myhre

*Resultater
Sølvkula - Gokstad, oljeprofil 40 fot.
Hjemmelaget "smurte seg bort" i begynnelsen av sesongen og en fikk justert dette først til den 5 hjemmekampen, men da var det for sent og man innså at sesongen ville bli særdeles tøff og man klarte ikke å forhindre nedrykk. Kampen idag var helt uten betydning men vi var noe spente på om vi ville takle dagens oljeprofil. Imidlertid så mestret vi den og vi spilte sesongens 3 beste bortekamp. I serie en spiller Sølvkula over par og vi fikk kun med oss et banepoeng. I den andre serien våkna radarparet Halvorsen/Iversen og redda 2-2, da var stillingen 5-3 til hjemmelaget og de startet tredje serien sterkt og hadde et klart forsprang midtveis, men vi krøp nærmere og nærmere og til slutt skulle 10 ruta avgjøre utfallet av kampen, og der rota Sølvkula det til for seg, og vi viste flott styrke og da ble de avgjørende kampene vunnet med liten margin. Det var jo staselig for våre 2 "turdamer" å se oss vinne 7-5.

At Bekkelaget, Gjøvik og Sølvkula endte under nedrykksstreken kan man si var helt ok, da det skilte hele 8 poeng til sikker plass, som var til oss.

Umbrogullet gikk som ventet til Munken, mens Molde klarte ikke å hamle opp med Bergenserne og når de heller ikke fikk hjelp av Solør, så snappet Briskebyen bronsen, og det var deres 6 medalje på de siste 7 sesongene. Solli's sølvmedalje gjorde så at de fikk en enda bedre rekke, dvs 7 medaljer på rad.

Det kan ellers nevnes at Orkla gikk på en smell og det blir derfor Trondheim 2 som vi møter neste sesong.

Gokstad 2 - Grenland 2.
En merkelig kamp 3-0, 0-3, 3-0 og 0-3 ble til 6-6. Vårt eldste medlem, Roar, spilte best av samtlige.

Da er ligasesongen over og noen slikker sine sår mens andre rydder plass i premieskapet. Vi kan så smått begynne å tenke på neste sesong. Flere har sagt at en skal trappe noe ned og det spørs om vi ikke muligens ender opp på årsmøtet og avgjør at vi kun stiller med et lag til høsten.

*Neste uke:
Siste Gokstad grand prix avvikles til torsdag. Det andre juniortreffet i kretsen denne sesongen arrangeres av Grenland til lørdagen på Down Town senteret i Porsgrunn og vi har mange juniorer med. Ellers så blir det interessant å se om det kommer noe fornuftig ut av kretsseminaret til helgen. Neste Gokstad nytt vil inneholde flere spennende nyheter, så følg med :)