gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 34

24. april 2014, 23:40 av Kjell Myhre

*Info:
- Klubbmesterskapet for juniorer arrangeres førstkommende søndag kl. 10.00 og det spilles 5 serier og det er gratis å delta. Foreløpig er det 15 påmeldte.

- Årets kretsmesterskap for seniorene arrangeres av Grenland bk på down town den 2-4 mai og det koster kr. 450,- å delta. Det ser ikke ut som mange fra klubben vil delta da det i skrivende stund er bare Alex H, Roar og Kjell som er påmeldt. Noen har reagert på prisen, men den er ikke urimelig i forhold til hva man må betale i andre kretser.

- Årsmøtet avholdes 28.mai kl. 18.30, forslag må være styret i hende senest 14.mai. Innkallingen er oppslått i hallen samt sendt/delt ut. Kjell har sagt at 12 år er nok så vi får se hvem som vil lede klubben videre.

* NM foregår på Hamar i tiden 6-11 mai og puljeoppsettet ligger nå ute og det har begynt å komme negative reaksjoner. Og en må nok si at arrangøren må tåle en berettiget kritikk. Vi har kun 2 deltakere med, Alexander Larsen og Simen Lehmann, som har fått tildelt pulje onsdag 7 mai kl. 20.00. Om de ikke tar seg noen feriedager og bruker penger på overnatting så blir det en sen natt før en er tilbake i Sandefjord og Stavern for Larsen sin del.
Når en ser spillere fra andre landsdeler med enda lengre reiseavstander som har fått "uheldige" tidspunkter å spille på, så bør en kanskje spørre seg om at NM i den stand den er nå er egentlig for stort, dvs at det er for mange spillere som er påmeldt. Det hadde kanskje vært bedre med en begrensning etter andre kriterier enn man har i dag, og en ville også fått "normale" puljetider for deltakerne. De 2 siste årene har det gått veldig greit men det skyldes at NM har gått på veitvet med flere baner i bruk. I 2011 så spilte damene og herrene i 2 forskjellige haller i Trondheim.