gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 36

15. mai 2014, 23:32 av Kjell Myhre

* Ingen suksess for Larsen og Lehmann i NM. De ble henholdsvis nr. 90 og 110.

Cut'n for å gå videre fra innledende i herreklassen(topp 64) ble denne gang 1226, og det er det høyeste en har måttet ha ihvertfall siden 2006. For damene var det nest høyeste med 1057, kun 1142 i 2011 var høyere. Totalscore for vinneren var imidlertid mye lavere enn i fjor, og vinneren i dameklassen var langt unna Jeanett H Johansen sin svært høye score i nevnte året 2011.

Den snart 19 årige Andrea E. Hansen som spiller for Trondheim BK gikk til topps, og det var hennes NM gull nr. 2 da hun også vant i 2012. Hun ble forøvrig nr 18 i 2009, ikke med i 2010, nr. 8 i 2011 og nr. 2 i 2013. Veldig sterkt av en så ung dame og Tove Fosseide som har flest NM titler med 7, vil nok bli forbigått av Andrea før hun avslutter sin bowlingkarriere.

Hva skal en så si om Mads Sandbækken? Han tok sin 5 NM tittel på de siste 9 årene og tredje på rad! Helt utrolig prestasjon og det er bare å gratulere. Arne Svein Strøm har 6 og han bør nok svette litt ekstra de neste årene da han blir nok detronisert fra toppen i alle oversikter i Norges leksikon, ihvertfall når det gjelder single NM gull, men han vil nok trone lengre når man tar med Double gull, +11. Vi gleder oss til å møte Mads og hans nye lagkompiser i 1 divisjon neste år!

*Ranking
Fra forrige sesong og til nå så er det svært liten endring i antall spillere som skifter spillerklasser, det kan virke som det var mer skifting når en brukte snittet. Noe en også kan se er at veien synes å være "enklere" å spille seg ned til høyere hcp, dvs fra A til B enn fra B til C.

Vi startet sesongen med 3 spillere i A, men blir 2 i neste da Erik kom noe under. Klubben er totalt rangert som nr. 30 i Norge og har ramla nedover. Men som et liga lag er vi i topp 20.

*Til lørdag er det igjen tid for mye slit og svette, men hva gjør vi ikke for å glede barna på deres store dag :)
Vi oppfordrer enda flere til å gå, og oppmøte er kl. 15.45.