gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad nytt 38

28. mai 2014, 22:47 av Kjell Myhre
138.JPG

Her ser vi den nye lederen av klubben, Anne Karin Hagmansen, sammen med flere av juniorene på deres sesongavslutning. Pizza smaker alltid godt :)

Det var svært dårlig oppmøte på kveldens årsmøte. Alle fremlagte forslag ble enstemmig vedtatt, og her kan nevnes: Vi deltar kun med ett lag i ligaen og egenandelen ved ligakamper opphører, nye klubbdrakter, kontingenten forblir den samme, men det innføres et rimeligere medlemskap for U23.

Alexander Halvorsen ble hedret for sesongens beste spiller og Hiep Huynh ble sesongens comet.

Kjell stilte ikke til gjenvalg og takket for seg etter 12 år som leder av klubben. Han fikk overrakt en diger kurv med masse godterier i samt mye god drikke, som han satte utrolig stor pris på - vil her benytte anledningen til å takke alle sammen for samarbeidet gjennom disse årene og det har vært en stor inspirasjon og glede. Det har også vært veldig interessant og sittet i kretsstyret i et par perioder, samt 2 års perioden i forbundsstyret.

Gokstad's styre består nå av: Leder Anne Karin Hagmansen, nestleder Alexander Halvorsen, styremedlemmer Simen Lehmann, Andreas Orerød og Stine B L Øie, varamedlem Erik Iversen.

Hvem som overtar å skrive her vites ikke, men takk til dere som var innom her enkelte ganger og fikk med seg, sikkert for noen, snodige ytringer om litt av hvert, he he.

God sommer ønskes alle