gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Gokstad news 1

8. sep. 2014, 12:18 av Alexander Halvorsen

Så hva skjer fremover?

Sesongen er godt i gang i for mange spillere landet over, men gokstad sine spillere har drøyd det lenge med å begynne. Eneste spilleren som har deltatt på turnering foreløpig er Alexander Larsen som spilte Mester'n Open i Larvik og endte på en 7. plass. Alexander Larsen har også bestemt seg for gå tilbake moderklubben Larvik BK. Vi vil takke han for innsatsen han har lagt i Gokstad BK og ønsker han lykke til videre.

Ligasesongen er rett rundt hjørnet, og vi åpner med to hjemmekamper, en på lørdag mot Stord kl 12:00 og en på søndag kl 11:00 mot Gjøvik. Laget som stiller er følgende: Simen, Erik, Thomas, Roar, Hiep og Alex. Det kan nevnes at spillerne har ligget i hardtrening i hele sommer og er skikkelig klar for ligasesongen! ...

Ellers så kan det skrives om det nye styret:

Kjell Myhre gikk av som leder etter 12 år. Kjell har lagt ned mye arbeid i klubben gjennom årenes løp og det har gitt gode resultater både økonomisk og på rekrutering. Ny leder av klubben ble Anne Karin Hagmansen, hun har vært kasserer og sekretær i 3 år før hun nå har inntatt lederrollen.

Nye styret består av følgende:

Leder - Anne Karin Hagmansen
Nestleder - Alexander Halvorsen
Sekretær/Presseansvarlig - Stine Lie Øie
Medlem - Simen Lehmann
Medlem - Andreas Orerød
Varamedlem - Erik Iversen

Følg med på "newsa" fremover da det er Stine som presseansvarlig kommer til å ta seg av innlegg på hjemmeside:)

God bowlingsesong ønskes alle!