gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Godt Nytt År 2015

5. jan. 2015, 14:43 av Anne Karin Hagmansen
Juniorturnering 2014.1.jpg

Da var 2014 over og mye har skjedd i klubben vår denne høsten.
Denne sesongen har vi Hiep som ansvarlig for våre juniorer og han gjør en flott jobb med å trene og motivere våre unge til å delta på turneringer og mesterskap. Mohammad Jafari har gjort det meget bra og vant juniorklassen på Vallø Open i September, Larvik Open i November og Jarlsberg Open i Desember. Vi hadde 5 spillere med i alle disse turneringene og det skal bli spennende å følge disse unge spillerne fremover.

Gokstad hadde en juniorturnering den 14.desember i år og her møttes 20 unge bowlere fra Grenland, Larvik og Gokstad til en søndag formiddag med bowling, pizza og medaljeoverrekkelse. Som dere ser av bildet var det en lystig gjeng.

Også i høst har vi hatt en turnering 1 torsdag i måneden. Deltagelsen har vært litt mindre enn vi ønsket, men vi håper mange stiller til start i 2015. Vi fikk 4 forskjellige vinnere, Jan Egil, Øyvin og Jan fra Larvik og Alex fra Gokstad.

Laget vårt i 1.divisjon har spilt 9 kamper så langt og de har hatt 2 seire, 1 uavgjort og 6 tap Som tilskuer må jeg si det har vært spennende kamper hjemme og marginene var nok ikke alltid på vår side. Det er bare å ønske lykke til videre, første hjemmekamp allerede førstkommende helg.

Gokstad spiller med nye drakter, blå og grå med hvit logo. Draktene ble delt ut til de som stilte til vår romjulstreff og er offisielle fra 1.januar 2015.

Det har vært avholdt Aktivitetslederkurs her i Sandefjord i høst og Gokstad har nå 3 godkjente Aktivitetsledere, Simen, Hiep og undertegnede.

Til slutt vil jeg ønske alle bowlere rundt om i Norge et riktig godt bowlerår 2015.