HBK.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Flintcup 2012

18. mars 2012, 00:00 av Half Lampe

Da var Flintcupen avsluttet for denne gang 104 starter. Takk til alle som var med.

Det har vært kjempekjekt hele uken. Fra torsdag kveld til søndag den 18. mars. Det var Per Reidar Karlsen som trakk det lengste strået i finalen mot vår egen Oddvar Hagenes. Kjempespill Første finalesteget tapte Oddvar 264 mot 268, da ble det et til. Der gikk han på et tap med 215 mot 229. Da Oddvar trengte en strike i 9'ende ruta. Traff han lomma og 8'en sto som en påle, mens alle kjeglene fløy vegg i mellom. Da satte Per Reidar strike og det var avgjort. Kjempe finale.
Rekkefølgen ble som følger i Herrene:
- Per Reidar Karlsen Cross
- Oddvar Hagenes HBK
- Stefan Palmer Mascot
- Tore Torgersen Cross
- Robin Frisk HBK

Tore Torgersen var det kjekt å ha med, det er ikke ofte vi får ha med en vedensmester, europamester osv. Han spilte fantastisk på de 2 startene han hadde men det holdt ikke helt inn denne gangen.

Damefinalen sto mellom Kate Brochmann HBK og Sonja Karin Vikse Askøy BK. Her ble det også en jevn finale. Kate stakk av men seieren 200 mot 167. Det ble stang ut for Sonja denne gang. Sylvia Ingebrigtsen Nygård BK fikk tredje plass.

Vi må også nevne alle Jr som var med hele 21 stykker var med og mye fint spill og høye serier. Rubin Sælen med to 243 serier og Brian Kjær med 288. Kjekt å se det kommer noen etter oss gamle.

Sjekk ut alle resultater her:
http://www.bowlingres.no/turneringer/oversikt/?Turnering=2888
Vi gratulerer alle vinnere og her var det ingen tapere. Jeg vil på vegne av HBK takke alle for at det ble en faktastisk helg på Sheiken i Haugesund. Takk til de ansatte som hjalp på alle kanter at det ble en uforglemmelig helg. Håper alle koste seg. Så snakkes vi neste gang i Haugesund.

Sjekk bildene som kommer under Flincup'en i bildearkivet.

Dekkes også av Karmsund, får håpe at vi kommer i et godt lys i den artikkelen, for vi snakket om alt mulig. Vi kan ikke styre journalistene..:-)